Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Σάκκαρη αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε από τον αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-04-21 20:21:00

Η Σάκκαρη αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε από τον αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Σάκκαρη αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε από τον αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Σάκκαρη αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος του πρώτου σετ κόντρα στην Λάουρα Σίγκεμουντ και στα μέσα του δεύτερου αποχώρησε, με την αντίπαλό της να προκρίνεται στους «8» της Στουτγκάρδης.

Με το... αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στη φετινή χωμάτινη περίοδο η Μαρία Σάκκαρη, η οποία εγκατέλειψε στον αγώνα της κόντρα στην Λάουρα Σίγκεμουντ για τη φάση των «16» του 500αριού τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-4 και ζήτησε να δει τον φυσιοθεραπευτή της στο διάλειμμα μεταξύ των σετ, ενώ της πήραν και την πίεση.

Η 34χρονη Γερμανίδα πέτυχε πολύ γρήγορα και break στο 2ο σετ, την στιγμή που ήταν πασιφανές πως η Μαρία δεν μπορούσε να κινηθεί καλά μέσα στο κορτ. Έτσι, με το που έγινε το εις βάρος της 3-1 η Σάκκαρη ανέβηκε στο φιλέ και ενημέρωσε την αντίπαλό της πως δεν είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα, με την Σίγκεμουντ να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μαρία θ' αγωνιστεί τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων κι αν ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα που τη δυσκόλεψε σήμερα, την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη, στο μεγάλο 1000άρι χωμάτινο τουρνουά.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags