Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" ξανά την ΑΕΚ και είναι αγκαλιά με τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-05-10 21:00:00

Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" ξανά την ΑΕΚ και είναι αγκαλιά με τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" ξανά την ΑΕΚ και είναι αγκαλιά με τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε, ήταν καλύτερη ως το ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του με γρανιτένια άμυνα και έφτασε σε 2η νίκη (22-21) στους τελικούς της Χαλκίδας, απέχοντας πλέον μόλις μια από τον τίτλο.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το break που έκανε στον πρώτο τελικό και με μεγάλη ανατροπή (έχανε 10-14) κατάφερε να φέρει... τούμπα το σκορ και να πάρει τη δεύτερη νίκη (22-21) στη σειρά των τελικών, κάνοντας το 2-0. Ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες, επόμενος τελικός στις 16 Μαΐου.

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να πάρει το ματς και να γυρίσει το κλίμα μετά τις ήττες στον τελικό του κυπέλλου και τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, με τον Αλέξη Αλβανό στον πάγκο της.

Το πρώτο ημίχρονο της άνηκε! Μπήκε δυνατά, αποκτώντας στο πρώτο 15λεπτο ένα προβάδισμα δύο τερμάτων (5-7), ωστόσο ο Ολυμπιακος ισοφάρισε με τον Μοντόρο (7-7). Η Ένωση έβγαλε αντίδραση μετά την ισοφάριση, για να κλείσει το ημίχρονο με τρία τέρματα διαφορά (9-12).

Στην επανάληψη με το σκορ 10-14 για την ΑΕΚ, η Ενωση δέχτηκε δύο δίλεπτες στο 34’, δίνοντας το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό να πλησιάσει στο σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν σε 13-14, με τον Παπαβασίλη να φέρνει σε ισορροπία το ματς (14-14).

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αποκτώντας κατά διαστήματα διαφορά δύο έως και τριών τερμάτων. 

Το τέλος τους βρήκε νικητές με 22-21, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών, να θέλουν πλέον μία νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags