Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς γίνεται η συμμετοχή στις συνεχόμενες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ – Ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί τον τρόπο
| 2022-08-02 18:55:00

Πώς γίνεται η συμμετοχή στις συνεχόμενες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ – Ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί τον τρόπο

Sportdog Team
Πώς γίνεται η συμμετοχή στις συνεχόμενες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ – Ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί τον τρόπο

Με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα του παιχνιδιού σε όλες τις κληρώσεις που πραγματοποιούνται όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα του παιχνιδιού σε όλες τις κληρώσεις που πραγματοποιούνται όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσα από την επιλογή των συνεχόμενων κληρώσεων, που υπάρχει στα δελτία του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

«Εφέτος το καλοκαίρι, πολλοί πελάτες μας, πριν φύγουν για διακοπές, έρχονται στο κατάστημά μας και παίζουν δελτία ΤΖΟΚΕΡ με συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις, ώστε να μην χάσουν καμία από τις κληρώσεις του  παιχνιδιού το διάστημα που παραθερίζουν», τονίζει η κα. Βασιλική Τρίχα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως εξηγεί, «εκτός από τα 5+1 νούμερα ή το σύστημα που επιλέγει κανείς για να συμπληρώσει το δελτίο του, μπορεί να «τικάρει» και το κουτάκι των συνεχόμενων κληρώσεων. Η συγκεκριμένη περιοχή, που βρίσκεται στην κάτω δεξιά μεριά το δελτίου, έχει πολλαπλές επιλογές για συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις».

3 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 3 εκατομμύρια ευρώ. «Ήδη από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι συμμετοχές για την επόμενη κλήρωση. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις στις 21:30,  προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 3 εκατομμυρίων ευρώ, που θα κληρωθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00», προσθέτει η κα. Τρίχα.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Βασιλικής Τρίχα βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων 49, στους Αγίους Αναργύρους, και λειτουργεί από το 2019. Το ΤΖΟΚΕΡ, όπως αναφέρει, είναι ένα από τα παιχνίδια που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους πελάτες της. «Πλέον ο κόσμος δεν περιμένει τα μεγάλα τζακ ποτ για να παίξει ΤΖΟΚΕΡ. Πρόκειται, εξάλλου, για ένα παιχνίδι, που δίνει μίνιμουμ 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Οι περισσότεροι πελάτες μας παίζουν ΤΖΟΚΕΡ ανεξαρτήτως του διανεμόμενου ποσού στη πρώτη κατηγορία ή αν υπάρχει μεγάλο τζακ ποτ», τονίζει η κα Τρίχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags