Facebook Pixel Sportdog.gr | Τερμάτισε τελευταίος γιατί... το πέος του βγήκε από το σορτσάκι κατά της διάρκεια της κούρσας! (Vid)
| 2022-08-05 16:55:00

Τερμάτισε τελευταίος γιατί... το πέος του βγήκε από το σορτσάκι κατά της διάρκεια της κούρσας! (Vid)

Sportdog Team
Τερμάτισε τελευταίος γιατί... το πέος του βγήκε από το σορτσάκι κατά της διάρκεια της κούρσας! (Vid)

Εξαιρετικά άτυχος ο Ιταλός αθλητής, Αλμπέρτο Νονίνο, καθώς ένα πρωτοφανές περιστατικό του χάλασε την κούρσα.

Ο Αλμπέρτο Νουνίνο είχε... ραντεβού με την ατυχία κατά τη διάρκεια κούρσας για τα 400 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 Στίβου στην Κολομβία.

Ο Ιταλός, που συμμετέχει στο δέκαθλο, τερμάτισε τελευταίος στην κούρσα εξαιτίας ενός απίστευτου συμβάν, το οποίο κατέστρεψε τον αγώνα του.

Ενώ έτρεχε ξαφνικά διαπίστωσε ότι το πέος του, του είχε βγει από το σορτσάκι, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια να καλύψει το μέρος του σώματός του και να μην φανεί.

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά», είπε. «Γνωρίζω ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα», έγραψε. ο Νονίνο στο Instagram για την πρωτοφανή ατυχία που αντιμετώπισε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags