Facebook Pixel Μόναχο: Χαμός στο Μόναχο! Σάλος με ναζιστικό χαιρετισμό σε Ισραηλινούς αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
Άλλα Σπορ
| 2022-08-18 12:46:00

Σάλος με ναζιστικό χαιρετισμό σε Ισραηλινούς αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο!

Sportdog Team
Σάλος με ναζιστικό χαιρετισμό σε Ισραηλινούς αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο!

Απίστευτο περιστατικό στην Γερμανία όταν υπάλληλος ασφαλείας στο γήπεδο του Μονάχου προέβη σε ναζιστικό χαιρετισμό σε Ισραηλινούς αθλητές προκαλώντας την επέμβαση του Εισαγγελέα. 

Μόναχο: Σάλος στη Γερμανία και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου όταν υπάλληλος ασφαλείας του γηπέδου προέβη σε ναζιστικό χαιρετισμό σε Ισραηλινούς αθλητές που επισκέπτονταν το μνημείο των συμπατριωτών τους που σκοτώθηκαν στην επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung», την υπόθεση θα αναλάβει ο Εισαγγελέας, Αντράς Φρανκ, ο οποίος ειδικεύεται σε υποθέσεις αντισημιτισμού.

Ο 19χρονος υπάλληλος είναι γεννημένος στο Βερολίνο και κατηγορείται για χρήση συμβόλων που είναι εχθροί του Συντάγματος και σύμφωνα με τον γερμανικό ποινικό κώδικα, μπορούν να τιμωρηθούν μέχρι τρία χρόνια φυλάκισης, ενώ στο Ολυμπιακό Πάρκο στο Μόναχο πάρχουν πολλά μέρη που τιμούν τη μνήμη των 11 αθλητών που δολοφονήθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου 1972 από την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση «Μαύρος Σεπτέμβρης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags