Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Πήρε ρεβάνς από την Πεγκούλα και έβαλε βάσεις πρόκρισης στην τετράδα η Σάκκαρη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-11-01 08:22:00

Πήρε ρεβάνς από την Πεγκούλα και έβαλε βάσεις πρόκρισης στην τετράδα η Σάκκαρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε ρεβάνς από την Πεγκούλα και έβαλε βάσεις πρόκρισης στην τετράδα η Σάκκαρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εξαιρετική Σάκκαρη λύγισε στα δύο σετ την Τζέσικα Πεγκούλα στην πρεμιέρα της στο Φορτ Γουόρθ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του WTA Finals.

Ύστερα από μια δραματική αναμέτρηση, που κράτησε σχεδόν δύο ώρες, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 σετ (7-6, 7-6) την Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα, Νο 3 της WTA, και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια να προκριθεί στα ημιτελικά των τελικών του Νανσί.

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε τρεις φορές με μπρέικ στο πρώτο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει το προβάδισμά της. Το 2-0 έγινε 2-3 και το 4-3, 4-5, ενώ δεν κατάφερε να τελειώσει το σετ και στο 6-5.

Στο τάι μπρέικ, η Σάκκαρη προηγήθηκε 5-2 και εκεί η Αμερικανίδα μείωσε σε 5-4 και «έσβησε» αργότερα δύο σετ πόιντ (6-5, 6-6). Στο τρίτο, όμως, η 27χρονη Ελληνίδα «έκλεισε» το σετ και έφτασε στη νίκη.

Με αυτή την επικράτηση, μάλιστα, η Μαρία Σάκκαρη πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα της από την 28χρονη πριν από μια βδομάδα στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Έτσι, η 27χρονη σταρ βρίσκεται τώρα στην κορυφή του «Nancy Richey Group» και θα παίξει τα ξημερώματα της Πέμπτης με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags