Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Πετάει" το PAO TV - Εξαπλάσια έσοδα στον Παναθηναϊκό από το ντέρμπι με Ολυμπιακό!
| 2022-11-30 11:59:00

"Πετάει" το PAO TV - Εξαπλάσια έσοδα στον Παναθηναϊκό από το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Πετάει" το PAO TV - Εξαπλάσια έσοδα στον Παναθηναϊκό από το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Το πλάνο για να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο του PAO TV με συνεντεύξεις και άλλα projects, έτσι ώστε να προσφέρεται ένα ακόμα καλύτερα πακέτο στους φίλους της ομάδας και να λειτουργήσουν όλα αυτά, ως αφορμή για περαιτέρω εγγραφές.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: ​Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε πάρει μια δύσκολη απόφαση φέτος. Επέλεξε συγκεκριμένα να μην αποδεχτεί την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να πορευτεί με το PAO TV για τις μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της "Μάνας του Λόχου" σε όλα τα αθλήματα.

Το εγχείρημα είχε μεγάλο ρίσκο, προφανώς, αλλά μέχρι τώρα φαίνεται πως... πετάει, ικανοποιώντας άπαντες στον ΑΟ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Volley League ανδρών (σ.σ. νίκη με ανατροπή 3-2 σετ) προέκυψαν εξαπλάσια έσοδα από το PAO TV σε σχέση με τα εισιτήρια που κόπηκαν, παρ’ ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο!

Στις τάξεις του συλλόγου λοιπόν επικρατεί αισιοδοξία. Mάλιστα, το πλάνο είναι να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο του PAO TV με συνεντεύξεις και άλλα projects, έτσι ώστε να προσφέρεται ένα ακόμα καλύτερα πακέτο στους φίλους της ομάδας και να λειτουργήσουν όλα αυτά, ως αφορμή για περαιτέρω εγγραφές.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags