Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - "Απαράδεκτοι και ανίκανοι διαιτητές" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-11 16:36:00

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - "Απαράδεκτοι και ανίκανοι διαιτητές" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - "Απαράδεκτοι και ανίκανοι διαιτητές" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος "έβραζε" για τη διαιτησία, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πήγασο Πολίχνης.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα σοκ από τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2 σετ, με τον προπονητή του Τριφυλλιού, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, να τα βάζει με τους διαιτητές της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στο Πήγασο, έπαιξε καταπληκτικά και εύχομαι να συνεχίζει να παίζει έτσι. Τους απαράδεκτους διαιτητές όμως τους είδατε; Θα πιστεύουν ότι τα λέω επειδή χάσαμε, αλλά δεν τα λέω γιατί χάσαμε από την διαιτησία. Αλλά αυτό το πράγμα που συνέβη με τους διαιτητές ήταν άνω ποταμών. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Παναθηναϊκό σήμερα οι διαιτητές. Είτε πρέπει να έχουμε βίντεο ρέφερι γιατί ήταν απαράδεκτοι. Δεν ήταν fair play αυτό που έγινε σήμερα αλλά να είναι οι άνθρωποι καλά.

Οι ταχύτητες είναι μεγάλες, οι διαιτητές οι περισσότεροι ανίκανοι γι'αυτό πρέπει να υπάρχει πάντα βίντεο ρέφερι για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Το βίντεο ριπλέι από τις τηλεοπτικές κάμερες δεν λύνει το πρόβλημα. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για όλους τους στόχους μας. Η απώλεια βαθμών σε αυτή τη φάση δεν παίζει ρόλο. Μετράει μόνο για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι όφ», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Φέρνει και... Τζέιμς στο ΟΑΚΑ - Μεταγραφή που "απογειώνει" τον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags