Facebook Pixel Το αήττητο θέλει ο Μέγιερι
| 2012-11-30 17:47:00

Το αήττητο θέλει ο Μέγιερι

Το αήττητο θέλει ο Μέγιερι

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αισθάνθηκε καλά που επέστρεψε στην 11αδα και μίλησε για την συνεργασία του με τον Κάρολ, αλλά και την διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα ενόψει Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: 

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: 

«Αισθάνθηκα πολύ καλά που ήμουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά. Νομίζω πως ήμουν έτοιμος να παίξω. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία να γυρίσω ξανά για κάποια λεπτά». 

Για την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Ρόι Κάρολ: 
«Νομίζω πως αυτή θέση είναι λίγο διαφορετική απ' τις άλλες. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους άλλους γκολκίπερ. Είτε έπαιζα εγώ, είτε άλλοι. Δουλεύουμε κάθε ημέρα μαζί σαν ένα μικρό γκρουπ μέσα στην ομάδα. Έτσι, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν διατηρείς πολύ καλή σχέση, όχι μόνο με τον Ρόι, αλλά και με τον Ανδρέα και τον Αλέκο. 

Γιατί είναι καλό για όλους τους τερματοφύλακες. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Φυσικά, στον αγώνα μόνο ένας μπορεί ν' αγωνιστεί. Αλλά και οι τρεις τερματοφύλακες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Επίσης, είναι καλό για τον προπονητή να ξέρεις πως όλοι οι τερματοφύλακες είναι προετοιμασμένοι για ένα ματς. Όλοι οι τερματοφύλακες βοηθάμε ο ένας τον άλλον». 

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: 
«Είναι αρκετά δυνατοί αφού νίκησαν τον Παναθηναϊκό. Αλλά έρχονται στην έδρα μας και νομίζω πως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δυνατοί όπως πάντα στα εντός έδρας ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να παραμείνουμε αήττητοι». 

Για του στόχους του Ολυμπιακού στο Europa League: 
«Νομίζω πως αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό θέλουμε. Να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Europa League. Φυσικά χρειάζεσαι και λίγη τύχη επίσης. Νομίζω έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι». 

Για το πώς αντιμετωπίζονται τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, όταν ακολουθούν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις: 
«Δεν ξέρω. Είναι δύσκολο να το πεις αυτό. Γιατί συνήθως πρέπει να αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο κάθε παιχνίδι, είτε είναι πριν είτε μετά από ένα μεγάλο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Europa League. 

Μερικές φορές έχουμε αλλαγές στην ομάδα. Ορισμένοι παίκτες ξεκουράζονται για να είναι έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως αυτό να δημιουργεί δυσκολίες. Τελικά πρέπει να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τα ματς και να προσπαθείς να παίζεις όσο πιο δυνατά μπορείς. Για εμένα δεν υπάρχουν διαφορές, για παράδειγμα στο ματς που προηγείται του αγώνα με την Άρσεναλ». 

Για την επιστροφή του Αλέκου Ράντου στην ομάδα: 
«Για εμένα είναι μία θαυμάσια εξέλιξη που δουλεύω ξανά με τον Αλέκο. Ξόδεψα μαζί τους τα τελευταία τρία χρόνια μαζί του εδώ στον Ολυμπιακό. Νομίζω πως έμαθα πολλά από εκείνον. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και είναι ο άνθρωπος που θέλει να δουλεύει σκληρά. Αυτός είναι ένας σωστός τρόπος για να γίνεσαι όλο και καλύτερος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags