Facebook Pixel Την "κρέμασαν" οι ...Ρεϊνιές (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-02-03 21:01:00

Την "κρέμασαν" οι ...Ρεϊνιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Την "κρέμασαν" οι ...Ρεϊνιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή μέσα στο «Etihad», όμως ο Ρέινα έδωσε γκολ-δώρο στον Αγκουέρο και η Σίτυ πήρε τελικά τον βαθμό με το 2-2.

Η Σίτυ δεν ήθελε να χάσει κι άλλο έδαφος από την Γιουνάιτεντ, αλλά κόντρα στη Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα. Οι «ρεντς» μπήκαν με φόρα στο «Etihad» και μάλιστα έχασε πολλές ευκαιρίες στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι το δρόμο για τα δίχτυα.

Στο 24΄ ο Μίλνερ έκανε το γύρισμα και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Τζέκο από κοντά έκανε το 1-0 για τους Πρωταθλητές Αγγλίας. Αυτό πάντως δεν επηρέασε την Λίβερπουλ η οποία συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Στάριτζ με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από το λάθος του Γκαρθία.

Μάλιστα στο 44΄ η Λίβερπουλ παραλίγο να κάνει το 1-2, αλλά με τον Σαμπαλέτα! Ο άσος της Σίτυ ...πλάσαρε τον Χαρτ και η μπάλα κατέληξε κόρνερ! Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ούτε με την ευκαιρία του Σουάρες και στην επανάληψη θα βλέπαμε ανάλογη συνέχεια!

Και στο δεύτερο 45λεπτο η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα και ανάγκασε τον Μαντσίνι να κάνει γρήγορα αλλαγή και να περάσει στο ματς τον Κολάροφ. Ο χρόνος περνούσε, μέχρι να έρθει το 73΄ και ο Τζέραρντ να πιάσει μία από τις γνωστές σουτάρες και να τινάξει τα δίχτυα του Χαρτ για το 1-2!

Ότι έκανε η Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο, το έκανε η Σίτι στο δεύτερο. Μέσα σε πέντε λεπτά από το 1-2 ισοφάρισε το ματς με τον Ρέινα να κάνει την έξοδο και τον Αγκουέρο να βρίσκει την ευκαιρία και να κάνει το 2-2 με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Δείτε τα γκολ του αγώνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags