Facebook Pixel Παικταράδες και στο Manager Τσόρι-Κάμπελ!
| 2014-02-27 13:30:00

Παικταράδες και στο Manager Τσόρι-Κάμπελ!

Παικταράδες και στο Manager Τσόρι-Κάμπελ!

Τι λέει το Football Manager 2014 για τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η απάντηση "Στον Πάγκο" του Μάνου Γρυπάρη.

Το ιστορικό 2-0 του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια μεγάλη νίκη, που δεν θα είχε επιτευχθεί αν δεν είχαν γίνει φέτος επιτυχημένες μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός έτρεχε σχεδόν επί 90 λεπτά, με πολύ σημαντικές μονάδες εντός αγωνιστικού χώρου που θα ζήλευαν ...ακόμα και οι Άγγλοι, ενώ οι δύο σκόρερ του, Domingues και Campell ήταν όλα τα λεφτά. Ποιο είναι όμως το ιστορικό τους και τι λέει το FM 2014 για αυτούς;

Alejandro Dominguez

Θέση: Μεσοεπιθετικός
Ημ. Γέννησης: 10/6/1981
Current Ability: 135
Potential Ability: 150

Ο πολυταξιδεμένος Αργεντινός έχει περάσει από πολλές χώρες, όπως η πατρίδα του (River Plate), η Ρωσία (Rubin, Zenit) και η Ισπανία (Valencia, Rayo Ballecano). Αμέσως μετά κατέληξε στο λιμάνι, έχοντας 5 γκολ σε κάθε σεζόν στις τελευταίες του ομάδες. Για το ελληνικό όμως πρωτάθλημα φτάνει και περισσεύει με 5 γκολ σε 19 συμμετοχές κι ενώ βρισκόμαστε λίγο μετά τα μέσα της σεζόν.

Σύμφωνα με το Football Manager, ο Dominguez είναι πολύ καλός τεχνίτης. Διαθέτει Passing 15, Technique 16 και Dribbling 15, ενώ είναι πολύ καλός στα σουτ, με Finishing 15 (θα το ζήλευε ακόμη κι επιθετικός) και Long Shots 14. Στο Κοντρόλ έχει επίσης 14, ενώ ξεχωρίζει και στα στημένα με 15άρια σε Κόρνερ και Φάουλ κι ένα 17 στις Εκτελέσεις Πέναλτι.

Από πλευράς ταχύτητας διαθέτει Acceleration και Pace στο 13 και Αντοχή στο 13. Στην πράξη όμως βλέπουμε ότι έχει τα τρεξίματα και την εκρηκτικότητα παρότι είναι στην ηλικία των 32,5. Θεωρείται ολοκληρωμένος παίκτης με υψηλά Mental Stats, αφού το Creativity παίζει στο 15, το Off The Ball (Κίνηση χωρίς την μπάλα) στο 15 και το Flair (Ικανότητα να κάνει τα αναπάντεχα) στο 16, κάτι που αποδείχθηκε προχθές με τον καλύτερο τρόπο. Στην Εθνική Αργεντινής είχε μόλις 5 συμμετοχές με την αντίστοιχη ομάδα των Ελπίδων.

Joel Campbell

Θέση: Εξτρέμ/Περιφερειακός επιθετικός
Ημ. Γέννησης: 26/6/1992
Current Ability: 135
Potential Ability: 155

Μη σας ξεγελάει το όνομά του καθώς ο 21χρονος winger είναι Κοσταρικανός και μάλιστα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του με 155 Potential Ability, που είναι και το μεγαλύτερο από τους νεαρούς του Ολυμπιακού. Έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Arsenal και παίζει ως αριστερός ή δεξιός εξτρέμ.

Τεχνικά έχει να επιδείξει μόνο ένα Technique 13 και First Touch 14. Είναι το αντίθετο από τον Dominguez (ίσως για αυτό αλληλοσυμπληρώνονται) καθώς όσο υστερεί σε τεχνική άλλο τόσο υπερτερεί σε ταχύτητα, με Acceleration 15 και Pace 16. Στα Mental attributes έχει Off The Ball στο 12 και Creativity μόλις στο 11. Γενικά είναι παίκτης που χρειάζεται δουλειά και που το 135 Current Ability δεν συγκρίνεται με το αντίστοιχο 135 του Dominguez. Ο τελευταίος διαθέτει κατά πολύ ανώτερα στατιστικά. Όπως και να ΄χει, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να αποκτήσει τον Campbell (κατά προτίμηση σε πολύ χαμηλή τιμή), τότε βάσει FM θα έχει έναν ακόμη εξελίξιμο παίκτη.

Θα αναμένουμε τη ρεβάνς στο Old Trafford με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα abilities των παικτών της United τα γνωρίζετε, όμως όπως είναι ήδη γνωστό, στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ...

Καθίστε στον Πάγκο

[Με e-mail στο [email protected]]

Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags