Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλη η Άννα Κορακάκη: Απειλεί με μηνύσεις!
| 2017-09-28 23:42:00

Έξαλλη η Άννα Κορακάκη: Απειλεί με μηνύσεις!

Sportdog Team
Έξαλλη η Άννα Κορακάκη: Απειλεί με μηνύσεις!

Διαβάστε τι αναφέρει σε μήνυμά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Το πρόσωπο της Άννας Κορακάκη κοσμεί εν αγνοία της μία "διαφήμιση" της ling fluent, εξέλιξη που την δυσαρέστησε πάρα πολύ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη χρησιμοποίηση της εικόνας της για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς, δίχως τη συναίνεση της. «Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», ξεκαθαρίζει η Κορακάκη.

Η τοποθέτηση της Άννας Κορακάκη

«Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου. Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», έγραψε στη σελίδα της στο facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags