Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζήσε ένα μοναδικό adidas FIT EXPERIENCE
| 2019-09-12 15:58:00

Ζήσε ένα μοναδικό adidas FIT EXPERIENCE

Sportdog Team
Ζήσε ένα μοναδικό adidas FIT EXPERIENCE

Την Πέμπτη 19/9 στο νέο Hall of Brands στη Γλυφάδα

Είσαι έτοιμος για το πιο δυναμικό comeback από τις καλοκαιρινές διακοπές; Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα μοναδικό adidas FIT EXPERIENCE στο νέο κατάστημα Hall of Brands στη Γλυφάδα, και να μπεις σε training ρυθμό με τον πιο smooth και exciting τρόπο.

 

Το Hall Of Brands, το πιο ενημερωμένο αθλητικό και casual κατάστημα, άνοιξε τις πύλες του στον εμβληματικό κινηματογράφο Άννα Ντορ, στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα (Γιαννιτσοπούλου 2). Στο νέο Luxury Athletic Superstore 1.500τμ, μπορείς κι εσύ να ανακαλύψεις την ολοκαίνουρια adidas training συλλογή, να βρεις, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τα adidas bras & tights που σου ταιριάζουν και να «εγκαινιάσεις» τη νέα fitness σεζόν με τον πιο powerful τρόπο.

 

Στο FIT EXPERIENCE την Πέμπτη 19.09, στις 20:00, θα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις ένα μοναδικό PILATES class με την Σοφία Καρυώτηγια να τονώσεις το σώμα σου μετά το summer break, να νιώσεις την πιο fit αίσθηση και να αναζωογονηθείς με την πιο wellness εμπειρία. Εσύ θα το χάσεις; Κατοχύρωσε δωρεάν τη θέση σου εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags