Facebook Pixel Αθλητικό Σαν Σήμερα: Δείτε τι συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου
| 2021-02-13 07:16:00

Ο διαιτητής που αγαπήσαμε! Χρόνια Πολλά Πιερ Λουίτζι Κολίνα - Τι συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο διαιτητής που αγαπήσαμε! Χρόνια Πολλά Πιερ Λουίτζι Κολίνα - Τι συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αθλητικό Σαν Σήμερα: Το Sportdog παρουσιάζει τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μέρα

Δείτε τι συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου:

1909: Ο Γουόλτερ Σκοτ, τερματοφύλακας της Γκρίμσμπι Τάουν, αποκρούει τρία πέναλτι στον αγώνα εναντίον της Μπάρνλεϊ. Τον αγώνα κερδίζει η Μπάρνλεϊ με 2-0, όπου το ένα γκολ σημειώνεται με πέναλτι.

1920: Δημιουργείται στις ΗΠΑ η πρώτη επαγγελματική ομάδα μπάσκετ, που αποτελείται μόνο από έγχρωμους παίκτες με το όνομα "Ρενέσανς".

1960: Γεννιέται ο κορυφαίος Ιταλός διαιτητής Πιερ Λουίτζι Κολίνα.

1985: Γεννιέται ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζιόλης.

1988: Ξεκινούν οι 15οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Κάλγκαρι του Καναδά. Παίρνουν μέρος 1.113 αθλητές και 315 αθλήτριες από 57 κράτη σε 46 αγωνίσματα.

1999: Εφαρμόζεται το "fair play" στον αγώνα κυπέλλου Άρσεναλ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1). Στο 75ο λεπτό οι παίκτες της Σέφιλντ πετούν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματία συμπαίκτη τους Λι Μόρις. Στην επαναφορά, όμως, ο Κανου δίνει πάσα στον Όβερμαρς, ο οποίος σκοράρει. Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσενε Βένγκερ και ο αντιπρόεδρος Ντέιβιντ Ντέιν ζητούν από τον διαιτητή του αγώνα Στιβ Μπρους την επανάληψη, αίτημα το οποίο γίνεται δεκτό από την Αγγλική Ομοσπονδία μετά από 127 χρόνια στην ιστορία του Κυπέλλου. Ο αγώνας επαναλαμβάνεται μετά από 3 ημέρες με νίκη της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags