Facebook Pixel Sportdog.gr | Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό
| 2021-07-28 10:14:00

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο αγώνας Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στην Ευρώπη με τη νίκη του 1-0 κατά της Νέφτσι Μπακού στο Καραϊσκάκη. Απόψε (20:00) στο Μπακού θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση. Παίρνει το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League με νίκη ή ισοπαλία.

Ο αγώνας Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός παίζεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για την πρόκριση, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), τον παίκτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τον παίκτη που θα πετύχει 2+ γκολ.

Νίκες με σκορ πρόκρισης για ΑΕΚ και Άρη

Αύριο παίρνουν τη σκυτάλη η ΑΕΚ και ο Άρης στο Europa Conference League. Θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα σκορ με τα οποία ηττήθηκαν στα πρώτα ματς για να προκριθούν στην τρίτη προκριματική φάση.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 21:00 στο ΟΑΚΑ τη Βελέζ Μόσταρ, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 στο Σαράγεβο. Χρειάζεται νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά για να προκριθεί.

Ο Άρης φιλοξενεί στις 21:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Αστάνα. Μετά την ήττα του με 2-0 στο Καζακστάν πρέπει να κερδίσει με πάνω από 2 γκολ διαφορά στον αγώνα ρεβάνς. Ο αγώνας Άρης-Αστάνα προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Η αναμέτρηση είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Pamestoixima.gr με Live Streaming.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές και για τα 2 παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους αγώνες ΑΕΚ-Βελέζ Μόσταρ και Άρης-Αστάνα είναι και αυτά για το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το ακριβές σύνολο γκολ.

Ο στίβος ξεκινάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την έναρξη των αγωνισμάτων του στίβου, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον στίβο προσφέρονται στοιχήματα για τον νικητή κάθε αγωνίσματος και την κατάκτηση μεταλλίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags