Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην ομάδα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου!
| 2021-08-11 16:12:00

Έσκασε μόλις: Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Φουνταριστός που θα λατρέψουν οι οπαδοί!

Sportdog Team
Έσκασε μόλις: Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Φουνταριστός που θα λατρέψουν οι οπαδοί!

Oι Πράσινοι δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο και προχώρησαν στη μεταγραφή του, δεδομένου ότι μετά την αποχώρησή του από την ομάδα πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να επιστρέψει!

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην ομάδα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον φουνταριστό Δημήτρη Παπαδημητρίου για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Σε μια σημαντική ακόμα μεταγραφική κίνησε προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» που εντάσσει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο 23χρονος φουνταριστός προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και μόνο πέρυσι δεν φόρεσε το σκουφάκι με το «τριφύλλι» και φιλοδοξεί στην επιστροφή του να πάει ο Σύλλογος ακόμα πιο ψηλά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Παπαδημητρίου τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Για μένα ο Σύλλογος είναι μια φαμίλια που γαλουχήθηκα και ανδρώθηκα και ανυπομονώ να φορέσω και πάλι τα πράσινα.

Εύχομαι μια χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο και εμείς από την πλευρά μας θα δείξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο μπροστά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags