Facebook Pixel Αθλητικό Σαν Σήμερα: 3 Δεκεμβρίου
| 2021-12-03 06:35:00

Σκοτώνεται θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε τροχαίο! Ανήμερα παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ η κηδεία του

Sportdog Team
Σκοτώνεται θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε τροχαίο! Ανήμερα παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ η κηδεία του

Σαν σήμερα 3 Δεκεμβρίου.

Αθλητικό Σαν Σήμερα: Το Sportdog παρουσιάζει τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μέρα.

Δείτε τι συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου

1924: Ο πυγμάχος Τζακ Σάρκι χάνει την άδειά του μετά από απόφαση της Επιτροπής Πυγμαχίας της Νέας Υόρκης επειδή σε αγώνα χτύπησε τον διαιτητή Εντι Πέρντι.

1956: Ο Γουίλτ Τσάμπερλεν, ένα από τα κορυφαία αστέρια του NBA, κάνει το κολεγιακό του ντεμπούτο με το πανεπιστήμιο του Κάνσας σημειώνοντας 52 πόντους.

1964: Ιδρύεται στη Δανία η ομάδα της Brondby με την ένωση δύο ποδοσφαιρικών σωματείων του Brondbyoster και του Brondbyvester και οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν και άλλα αθλήματα όπως χάντμπολ, γυμναστική και μπάντμιντον.

1967: Ο Αυστραλός Ντέρεκ Κλέϊτον είναι ο πρώτος αθλητής, που κάνει επίδοση κάτω από 2 ώρες και 10 λεπτά στον μαραθώνιο δρόμο με 2:09.36.

1989: Σκοτώνεται ο σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης Φερνάντο Μαρτίν σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Μαδρίτη. Δύο μέρες μετά γίνεται η κηδεία του ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης νικά τον ΠΑΟΚ με 92-71.

1997: Με την ιδιότητα του υπουργού αθλητισμού της Βραζιλίας ο Πελέ επισκέπτεται το Λονδίνο και χρίζεται επίτιμος Ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

1998: Ο Βραζιλιάνος μπασκετμπολίστας Όσκαρ Σμιντ ξεπερνά τους 41.000 πόντους στην καριέρα του. Ο Σμιντ είχε παίξει στην Αθήνα το 1989, όταν σαν παίκτης της Σναϊντέρο Καζέρτα είχε αντιμετωπίσει την Ρεάλ του μεγάλου Ντράζεν Πέτροβιτς στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags