Facebook Pixel Μεταγραφική... βόμβα αναμένεται να «σκάσει» μέσα στα επόμενα 24ωρα από τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού.
| 2021-12-21 07:30:00

Αποκάλυψη: Μία ανάσα από μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Σκάει... επιστροφή έκπληξη (ΦΩΤΟ)

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη: Μία ανάσα από μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Σκάει... επιστροφή έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Μία μεταγραφή... από το πάνω ράφι αναμένεται να ανακοινωθεί από το Τριφύλλι μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες του NEWPOST.

Μεταγραφική... βόμβα αναμένεται να «σκάσει» μέσα στα επόμενα 24ωρα από τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού.

Κόντρα σε όσα σενάρια και διαψεύσεις ακούστηκαν, πηγή του Newpost.gr αποκαλύπτει:

«Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται κυριολεκτικά μία ανάσα από την μεγαλύτερη επιστροφή στο παρκέ: Αυτή της Ανθής Βασιλαντωνάκη. Η υπόθεση έχει σχεδόν κλείσει- άσχετα από όσα ακούγονται από φίλους και πολέμιους της ομάδας».

Η 25χρονη διεθνής (και αναντικατάστατη) διαγώνιος αναμένεται να εγκαταλείψει τη Γαλατάσαραϊ και την Τουρκία εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας που μαστίζει τη χώρα. Όσο για το συμβόλαιο που της προτάθηκε, η ίδια πηγή αναφέρει πως για τα δεδομένα του γυναικείου βόλλεϋ είναι... ηγεμονικό:

«Μιλάμε για πρόταση που αγγίζει τα 50.000 ευρώ για ένα χρόνο, μαζί με τα μπόνους»

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη αποτελούσε αγαπημένη της «πράσινης» εξέδρας και αγωνίστηκε με το με το τριφύλλι στο στήθος από το 2012 έως το 2014.

Με την ομάδα Νεανίδων του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος 2013. Η ίδια αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) της διοργάνωσης.

Στα «παράσημά» της επίσης περιλαμβάνονται εκείνο της πρώτης σκόρερ, ενώ αποτέλεσε και μέλος της All Star Team των πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κορασίδων το 2013 και νεανίδων το 2014.

Με την ομάδα της Ιμόκο Βόλλευ έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας τη σεζόν 2015-16, έχοντας 14 πόντους στον τελευταίο τελικό. Με την ομάδα της Νοβάρα κατέκτησε το κύπελλο και το super cup Ιταλίας τη σεζόν 2017-18.

Θεωρείται μάλιστα μία από τις πιο ολοκληρωμένες παίκτριες αυτής της χώρας, με προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags