Facebook Pixel Οπαδική βία: Μαρτυρία-σοκ για το επεισόδιο στο Κιλκίς
| 2022-03-29 09:27:00

Μαρτυρία-σοκ για το οπαδικό επεισόδιο στο Κιλκίς - "Δεν τον αναγνώριζε ούτε η γυναίκα του" (BINTEO)

Sportdog Team
Μαρτυρία-σοκ για το οπαδικό επεισόδιο στο Κιλκίς - "Δεν τον αναγνώριζε ούτε η γυναίκα του" (BINTEO)

Ο Στάθης Αβραμίδης ήταν μάρτυρας στο οπαδικό επεισόδιο το οποίο συνέβη στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, σε αγώνα τοπικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πευκοδάσους.

Οπαδική βία: Ο κ.Αβραμίδης μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρατήσω την ανωνυμία μου, καθώς έδωσα κατάθεση στην Αστυνομία, ήμουν ο πρώτος άνθρωπος μετά του 3-4 αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στην υπόθεση του ξυλοδαρμού.

Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είμαι 37 χρονών, είμαι μέσα στα γήπεδα από 5-6 ετών και παρακολουθούσα τον πατέρα μου και από ακαδημίες αγωνίζομαι ως παράγοντας. Αυτό που συνέβη και είδα με τα μάτια μου χθες δεν έχει προηγούμενο. 

Δεν τον αναγνώριζε ούτε η γυναίκα του. Ήταν πολύ άσχημα χτυπημένος, έτρεχαν αίματα από παντού, δεν μπορούσε να καταπιεί θα πνιγόταν. Προσπαθούσαμε να μην τον κουνήσουμε, τον γυρίσαμε στα πλάγια για να μπορέσει να φτύσει όλο το αίμα που είχε στο στόμα του.

Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι ένοχοι, δεν με ενδιαφέρει, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να τιμωρηθούν. Φτάνει πια με αυτή την ανομία. Γίνεται παντού στην Ελλάδα».

Αναφορικά με το πως ξεκίνησε το περιστατικό, τόνισε: «Εμείς αγωνιζόμασταν με ένα άλλο σωματείο και πήγαμε για τον καθιερωμένο καφέ μετά τον αγώνα. Τότε πληροφορηθήκαμε ότι υπήρχε ένταση σε διπλανό χωριό.

Ενημερωθήκαμε πως είχε από μια αποβολή το κάθε σωματείο και επειδή γνωριζόμαστε όλοι μαζί μας σκεφτήκαμε ποιον να πάρουμε τηλέφωνο. Πήραμε τηλέφωνο το θύμα, οποίος χτυπήθηκε, δεν το σήκωνε στις πρώτες μας κλήσεις και ανησυχήσαμε. Στην τρίτη κλήση μας ενημέρωσε ότι τον ακολουθεί αυτοκίνητο, ελάτε στο συγκεκριμένο σημείο. 

Κάποιοι πρόλαβαν και πήγαν πρώτοι, εμείς που πήγαμε για να αποσοβήσουμε τα χειρότερα, δεν φανταστήκαμε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.  

Αυτό που συναντήσαμε δεν μπορώ να το περιγράψω, η εικόνα μου έχει μείνει χαραγμένη μέσα στο μυαλό μου. Έχουμε δει πολλά μέσα στα γήπεδα, αλλά τα πάντα τελείωναν στα 90 λεπτά. Το περιστατικό έγινε μετά από μισή ώρα αφού έληξε ο αγώνας. Ήταν στοχευμένο».

 

script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js">

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags