Facebook Pixel Sportdog.gr | Markopoulo Park: Τέσσερις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 6.644 ευρώ
| 2022-10-04 16:21:00

Markopoulo Park: Τέσσερις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 6.644 ευρώ

Sportdog Team
Markopoulo Park: Τέσσερις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 6.644 ευρώ

Εκπληκτική νίκη για τον ΚΟΥΒΕΪΤ ΣΗΛΝΤ στην 7η ιπποδρομία.

Δυνατά φίνις, εντυπωσιακές αφίξεις και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους επιφύλασσε η πρώτη για τον μήνα Οκτώβριο ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, τέσσερις νικητές κέρδισαν από 6.644,81 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος.

Στην 7η ιπποδρομία οι 6 συμμετέχοντες πραγματοποιήσαν μια εκπληκτική άφιξη. ΚΟΥΒΕΪΤ ΣΗΛΝΤ (GB), ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) και ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE) σημειώσαν δυνατό φίνις με τον πρώτο τελικά να επικρατεί με διαφορά μισού μήκους από τον δεύτερο. Ιδιοκτησίας VAM Properties S.A. και με προπονητή Χρήστο Θεοδωράκη ο 5ετής ίππος αναδείχθηκε νικητής έχοντας στη σέλα του τον Κύπριο αναβάτη Ηρακλή Ηρακλέους.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Καρέ επιτυχιών για τον Χάρη Χαραλάμπους

Από τους προπονητές ο πρωταγωνιστής της ημέρας αναδείχθηκε ο Xάρης Χαραλάμπους ο οποίος πανηγύρισε 4 νίκες. Στην 1η ιπποδρομία επικράτησε ο ίππος ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB) ενώ στην 2η κούρσα η φοράδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (GR) η οποία πέτυχε την παρθενική της νίκη. Στην 4η ιπποδρομία νικητής αναδείχθηκε ο ΑΦΡΑ ΚΑΝΤΑΜΠΡΑ (IRE) ενώ την 5η κούρσα κατέκτησε ο ίππος ΑΪΡΟΝ ΜΑΪΚ (IRE).

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Δυο νίκες πέτυχε ο προπονητής Χρήστος Θεοδωράκης με τους ίππους ΣΟΥΪΤ ΜΑΡΑΚΙ (GER) και ΚΟΥΒΕΪΤ ΣΗΛΝΤ (GB) ενώ μια νίκη πέτυχε και ο προπονητής Σταύρος Αγγελόπουλος με τον ίππο ΓΟΥΟΡΙΛΥ (GB).

Από πλευράς αναβατών ξεχώρισε ο Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας με 2 νίκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags