Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών
Άλλα Σπορ
| 2018-05-18 14:53:00

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών

Σαββατοκύριακο ταχύτητας και αδρεναλίνης στον Ιππόδρομο Αθηνών

Επτά ιπποδρομίες και ΕΚΟ Racing Dirt Games.

Καθαρόαιμοι ίπποι και αγωνιστικά αυτοκίνητα ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, προσφέροντας στους θεατές ένα διήμερο με πλούσιο θέαμα, υψηλές ταχύτητες και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης.

Ο στίβος, εκτός από τις ελληνικές ιπποδρομίες, θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και τον πρώτο γύρο των ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2018.

Εκκίνηση στις 14:00 με επτά ιπποδρομίες

Η 20η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου, περιλαμβάνει επτά κούρσες,  με ώρα έναρξης στις 14:00.

Στη 2η ιπποδρομία οι ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ, ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ, ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ και ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ – που προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή – θα αναμετρηθούν με τους ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ και ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ. Στην 3η ιπποδρομία, ορισμένοι από τους καλύτερους ίππους στο Μαρκόπουλο θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.300 μέτρα, με στόχο τη νίκη.  Η 4η ιπποδρομία είναι …υπόθεση γένους θηλυκού, με έντεκα φοράδες να αναμετρώνται στην σπριντ απόσταση των 1.100 μέτρων. Πιο απαιτητική η 5η ιπποδρομία, που διεξάγεται στα 2.100 μέτρα, με επτά καθαρόαιμους ίππους να διεκδικούν τη νίκη. Στην 6η  ιπποδρομία, στην απόσταση των 1.575 μέτρων, θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι οι παλιοί «γνώριμοι» ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ, ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και ΤΑΡΑΓΚΟΝ.

Στις αυριανές ιπποδρομίες θα συμμετάσχουν και δύο ίπποι που κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ελλάδα, ο ΤΖΙΝΟ στην 1η κούρσα και ΔΡ. ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ στην 7η κούρσα.

Πρώτος γύρος των ΕΚΟ Racing Dirt Games στις 19-20 Μάϊου

Ο Ιππόδρομος Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον πρώτο γύρο των ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2018. Σαράντα τρεις οδηγοί με 29 χωμάτινες φόρμουλες και 14 αγωνιστικά αυτοκίνητα θα δώσουν τη δική τους «μάχη» με το χρονόμετρο στην ίδια διαδρομή όπου, λίγες ημέρες αργότερα, θα λάμψουν οι αστέρες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Η ταχύτητα και η αδρεναλίνη δίνουν νέο «ραντεβού» στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, για τη διεξαγωγή της Υπερειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις εντός του στίβου του Ιπποδρόμου.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Ιππόδρομο Αθηνών

Σάββατο 19 Μαΐου

·         09:45 - 13:15 ΕΚΟ Racing Dirt Games

·         14:00  Έναρξη Ιπποδρομιών

·         15΄μετά τη λήξη των Ιπποδρομιών (περίπου 17:30), θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση των ΕΚΟ Racing Dirt Games και θα ολοκληρωθούν έως τη δύση του ηλίου

Κυριακή 20 Μαΐου

·         09:00 -19:00 ΕΚΟ Racing Dirt Games

Ταυτόχρονα με τους αγώνες της Κυριακής, σε μινιατούρα πίστα, αντίγραφο της πραγματικής, θα διεξάγεται και ένας αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags