Facebook Pixel Sportdog.gr | Η σύζυγος του Σουμάχερ μίλησε πρώτη φορά για την υγεία του - «Κάθεται σε αμαξίδιο και...»
Άλλα Σπορ
| 2018-11-13 11:52:00

Η σύζυγος του Σουμάχερ μίλησε πρώτη φορά για την υγεία του - «Κάθεται σε αμαξίδιο και...»

Sportdog Team
Η σύζυγος του Σουμάχερ μίλησε πρώτη φορά για την υγεία του - «Κάθεται σε αμαξίδιο και...»

Μετά από το ατύχημα που συνέβη το 2013.

Το φως της δημοσιότητας είδε το εγκάρδιο γράμμα που έστειλε η γυναίκα του Σουμάχερ στον Γερμανό μουσικό Σάσα Χερχενμπαχ, φίλο της οικογένειας, ο οποίος έγραψε ένα τραγούδι προς τιμήν του με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».

«Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας. Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», ήταν μερικά από τα λόγια της συζύγου του Σουμάχερ.

Το περιεχόμενο της επιστολής θεωρείται η πρώτη δήλωση της γυναίκας του Σουμάχερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αν και δεν έγιναν περισσότερα γνωστά.

Το γράμμα θεωρείται πως γράφτηκε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τον συνθέτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Paris Match, ο Μίκαελ Σουμάχερ κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και δακρύζει κάθε φορά που βλέπει την θέα από το δωμάτιό του...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags