Facebook Pixel Sportdog.gr | Porsche 911 Speedster στη Νέα Υόρκη (ΦΩTO)
Άλλα Σπορ
| 2019-04-21 09:12:00

Porsche 911 Speedster στη Νέα Υόρκη (ΦΩTO)

Sportdog Team
Porsche 911 Speedster στη Νέα Υόρκη (ΦΩTO)

Ως ειδική έκδοση της 911 αναμένεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η Porsche τη Speedster.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα, η Porsche θα κάνει μια συνέντευξη τύπου της οποίας το θέμα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Ωστόσο, οι φήμες που έχουν κατακλύσει τους κύκλους της αυτοκίνησης, κάνουν λόγο για την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του πρωτοτύπου 911 Speedster που είχαμε δει παλιότερα. Η πολύ περιορισμένης παραγωγής έκδοση (μόλις σε 1.948 μονάδες) έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνιση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της 911.

Στο εμπρός μέρος μεγάλη διαφορά κάνει η τάπα για το καύσιμο στο επάνω μέρος του καπό αλλά και το παρμπρίζ που παραπέμπει αισθητικά στην 356 Speedster. Πίσω, η διαμόρφωση του αμαξώματος είναι ιδιαίτερη με τις ανάγλυφες προεκτάσεις από τα προσκέφαλα και πίσω, να είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του μοντέλου.

Σε ο,τι αφορά την απόδοση και τις επιδόσεις, το πρωτότυπο που είχαμε δει είχε –κλασικά- εξακύλινδρο boxer κινητήρα με απόδοση 493 ίππους- κάτι που αναμένεται να διατηρηθεί και για την έκδοση παραγωγής του μοντέλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags