Facebook Pixel Formula 1: Δεν έχει αντίπαλο o Χάμιλτον!
Άλλα Σπορ
| 2019-05-12 18:37:00

Δεν έχει αντίπαλο στη Formula 1!

Sportdog Team
Δεν έχει αντίπαλο στη Formula 1!

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ασταμάτητος.

Formula 1: Και τώρα, πιάστε τον: ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε με σχετική άνεση τον αγώνα της Βαρκελώνης, αφήνοντας 2ο (και στη βαθμολογία...) τον Βάλτερι Μπότας, που συμπλήρωσε το 5ο συνεχόμενο 1-2 της Μερσέντες. Συμπλήρωσε το βάθρο ο Φερστάπεν, 4ος ο Φέτελ.

Έχει να το ζήσει αυτό από το 2016 και τη μάχη του με τον Νίκο Ρόσμπεργκ- τότε, μάλιστα, ο Γερμανός είχε επικρατήσει και του είχε στερήσει τον τίτλο. Φέτος, ο Βάλτερι Μπότας δείχνει άλλος άνθρωπος και δεν προτίθεται να περιοριστεί στο ξεκάθαρο νο2 της Μερσέντες. Η θέση του, άλλωστε, στο νο1 της βαθμολογίας πριν το σημερινό grand prix το μαρτυρούσε αυτό.

Κάπως έτσι, ο Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να δείξει στον team-mate του ποιος κάνει κουμάντο: παρά το γεγονός πως ο Φινλανδός ήταν ο poleman, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τον πέρασε στην εκκίνηση και μετά χάθηκε στο βάθος, απολαμβάνοντας ταξίδι παρεμφερές με αυτό που έκανε ο Λούκι Λουκ στο τέλος κάθε ιστορίας του.

Ο Βρετανός- αν και ένα Αυτοκίνητο Ασφαλείας που βγήκε στην πίστα 15 γύρους πριν το τέλος εξάλειψε τις διαφορές- πήρε την 3η φετινή του νίκη και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, οδεύοντας με 350 χιλιόμετρα για τον 6ο προσωπικό του τίτλο.

Πίσω από τον Λιούις τερμάτισε ο Μπότας που παραμένει ο μοναδικός σοβαρός διεκδικητής του στέμματος, την στιγμή που ο Μαξ Φερστάπεν ήρθε τρίτος και ανέβηκε στο βάθρο.

Ακολούθησαν οι δύο (κάκιστες και πάλι) Φεράρι με τον 4ο Φέτελ να «νικάει» τον 5ο Λεκλέρκ. Γκασλί (εκπληκτικός αγώνας...), Μάγκνουνσεν, Κβίατ και Γκροζιάν συμπλήρωσαν τη βαθμολογούμενη δεκάδα ενός ακόμα νερόβραστου αγώνα, καθώς ούτε η Βαρκελώνη μπόρεσε να «σταματήσει» την επέλαση της Μερσέντες.

Τ' Ασημένια Βέλη τσακίζουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, μιας και αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο 1-2 φέτος σε 5 αγώνες!

Το κατόρθωμα είναι άκρως εντυπωσιακό και της αξίζουν όλα τα «μπράβο» της μηχανοκίνητης γης, όμως το άθλημα έχει βάλει όπισθεν και κάνει το ένα βήμα πίσω μετά το άλλο.

Άραγε εκεί στη Φεράρι, την Ρεντ Μπουλ και τις λοιπές δυνάμεις ακούνε;

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags