Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα είναι η νέα γενιά του Kia Sorento; (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-06-16 12:55:00

Έτσι θα είναι η νέα γενιά του Kia Sorento; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι θα είναι η νέα γενιά του Kia Sorento; (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από την εμφάνιση των πρώτων πρωτοτύπων της νέας γενιάς του Kia Sorento, έχουμε ήδη τις πρώτες καλλιτεχνικές απεικονίσεις του κορεατικού 7θέσιου crossover.
 

Ειδικά τα πρωτότυπα που απαθανατίστηκαν πρόσφατα δείχνουν αυτοκίνητα που έχουν φτάσει σε τελική μορφή, όσο κι αν προσπαθεί επιμελώς το καμουφλάζ να κρύψει, όπως αναφέρει το drive.gr.

Με βάση λοιπόν τις νέες εξωτερικές λεπτομέρειες, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Chuiko μας δίνει τη δική του, ιδιαίτερη ερμηνεία για την επόμενη γενιά του κορεατικού μοντέλου με αυτά τα δύο σχέδια που δημοσιεύτηκαν στο ρωσικό ιστότοπο Kolesa.

Όπως μπορούμε να δούμε, το κατά Chuiko νέο Kia Sorento θα συνδυάζει πιο αιχμηρά, αλλά ταυτόχρονα και νηφάλια στοιχεία από την προηγούμενη γενιά. Αντί για τα μεγάλα φανάρια, εμπρός επιλέχτηκαν πιο οριζόντια, παραλληλόγραμμα φώτα που εισβάλλουν μέσα στη γρίλια της μάσκας, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο. Σύνθεση που όμως εξακολουθεί να είναι σχεδιασμένη υπό το οικογενειακή, χαρακτηριστική «Tiger Nose» της Kia.
Στο πίσω μέρος συναντάμε την ίδια αισθητική επεξεργασία, με επίσης λεπτά οριζόντια φανάρια, αλλά και με μια αρκετά υποτονική εικόνα, αντί των συνηθισμένων πιο έντονου και off-road αισθητικού χαρακτήρα που χρησιμοποιούν συνήθως οι φίρμες στα μοντέλα αυτού του τύπου. Φυσικά πρόκειται απλώς για μια ερμηνεία του σχεδιαστή που μένει να δούμε αν θα την επιβεβαιώσει η πραγματικότητα.

Αν και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πιο ακριβή ημερομηνία για το λανσάρισμα, αυτή η νέα, τέταρτη γενιά του Kia Sorento θα παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, φτάνοντας τελικά στην αγορά ως ΜΥ 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags