Facebook Pixel Sportdog.gr | Audi A8 Horch: Νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια
Άλλα Σπορ
| 2019-07-14 12:01:00

Audi A8 Horch: Νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια

Sportdog Team
Audi A8 Horch: Νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια

Η Audi “κάνει παιχνίδι” στο πάνω άκρο της γκάμας της, ξεκινώντας ένα παράξενο παράγωγο της πολυτελούς ναυαρχίδας της, του Α8. Το προσωνύμιο Horch θα συνοδεύει τις κορυφαίες πολυτελείς εκδόσεις της.

 

Η γερμανική φίρμα δήλωσε ότι σχεδιάζει “τη μελλοντική επέκταση της οικογένειας μοντέλων A8 ώστε να συμπεριλάβει ένα νέο, ιδιαίτερα πολυτελές παράγωγο”, χωρίς όμως να καταθέτει περισσότερες λεπτομέρειες. Μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση του A8 μάλιστα υπαινίχθηκε για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο, όταν μάθαμε για την πιθανή αναβίωση της μάρκας Horch, η οποία δεν ήταν ενεργή από τις αρχές του 20ου αιώνα.

Πιστεύεται ότι η Audi θα μπορούσε να ακολουθήσει την πορεία της Mercedes-Benz, η οποία μετά το θάνατο της μάρκας Maybach το 2013, έφερε στο προσκήνιο το όνομα που υποδηλώνει τις πιο πολυτελείς κορυφαίες εκδόσεις της S-Class. Η top έκδοση του A8 θα έρθει φορτωμένη με αρκετά εξοπλιστικά χαρακτηριστικά και επί παραγγελία νεωτεριστικά στοιχεία στο styling. Αναπόφευκτα θα έχει ως στόχο την Mercedes-Maybach S-Class αλλά και την Bentley Flying Spur, που προσφέρονται με κινητήρα twin-turbo W12. Ανάλογα με την απήχηση που θα έχει το πιο διακεκριμένο A8 Horch (ανεπίσημη ονομασία), η γερμανική εταιρεία θα μπορούσε να επεκτείνει τη χρήση του και σε άλλα μοντέλα της σειράς χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags