Facebook Pixel Sportdog.gr | Ducati Monster 1200 S: Νέα έκδοση Black on Black
Άλλα Σπορ
| 2019-09-21 15:24:00

Ducati Monster 1200 S: Νέα έκδοση Black on Black

Sportdog Team
Ducati Monster 1200 S: Νέα έκδοση Black on Black

Η Ducati ανακοίνωσε μια νέα έκδοση για το Monster 1200 S με την ονομασία Black on Black. 

Η νέα αποκλειστική έκδοση διακρίνεται για το μαύρο χρώμα που κυριαρχεί και θα είναι διαθέσιμη παράλληλα με την έκδοση στο παραδοσιακό κόκκινο χρώμα.

Στο νέο Ducati Monster 1200 S Black on Black, το μαύρο γυαλιστερό χρώμα διαδέχεται το μαύρο ματ σε όλα τα σημεία της μοτοσυκλέτας και το κόκκινο κάνει την εμφάνισή του στις ακτίνες των τροχών.

Το Monster 1200 εξοπλίζεται με τον δικύλινδρο Testastretta 11° DS κινητήρα με απόδοση 147 ίππους στις 9.250 σ.α.λ. και υψηλή αλλά γραμμική απόδοση ροπής.

Η ισχύς ελέγχεται απόλυτα από το Ride by Wire σύστημα και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας ABS Cornering, Traction Control και Wheelie Control.

Η αποκλειστική έκδοση S του Monster 1200 διαφέρει από τις υπόλοιπες στην συνολική απόδοση που ενισχύεται από το ανεστραμμένο πιρούνι 48 χιλιοστών της Öhlins και το πίσω monoshock αμορτισέρ της ίδιας εταιρίας. Και τα δύο ρυθμίζονται πλήρως.

Υψηλά επίπεδα φρεναρίσματος εγγυώνται οι μονομπλόκ δαγκάνες Μ50 της Brembo και οι δίσκοι των 330 χιλιοστών. Στον εξοπλισμό του 1200 S βλέπουμε επίσης τροχούς με τρεις ακτίνες σχήματος Y, λασπωτήρα εμπρός από ανθρακονήματα DRL φωτιστικό σώμα εμπρός και LED δείκτες φλας.

Στον στάνταρ εξοπλισμό τοποθετείται και quickshifter για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη πάνω και κάτω.

H νέα έκδοση Black on Black της ιταλικής μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από το τέλος Σεπτεμβρίου και η τιμή της στην ιταλική αγορά έχει καθοριστεί στα 17.390 ευρώ.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags