Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί το νέο υβριδικό Kia Sorento!
Άλλα Σπορ
| 2020-02-08 09:42:00

Στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί το νέο υβριδικό Kia Sorento!

Sportdog Team
Στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί το νέο υβριδικό Kia Sorento!

Η Kia ανακοίνωσε ότι το Sorento, προσφέρει μεγάλους χώρους, που είναι ισάξιοι με εκείνους που διαθέτουν μεγαλύτερα οχήματα.

Στην 90η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5-15 Μάρτιου, οι αυτοκινητοβιομηχανίες που συμμετέχουν, θα αποκαλύψουν τα νέα μοντέλα τους και τις τελευταίες τεχνολογίες που έχουν δημιουργήσει για να αυξήσουν τα ποσοστά ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία Kia, ανακοίνωσε ότι στην ελβετική έκθεση θα αποκαλύψει την υβριδική εκδοχή της νέας γενιάς του SUV Sorento. Η νέα υβριδική πρόταση θα συμβάλει στην ενίσχυση της γκάμας των οικολογικών αυτοκινήτων της εταιρείας και στη μείωση του μέσου όρου των ρύπων της γκάμας, για να ικανοποιηθούν οι νέες νόρμες ρύπων της ΕΕ.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσθέτουν υβριδικές εκδοχές χαμηλών εκπομπών στη γκάμα τους, για να πληρούν τους αυστηρότερους στόχους εκπομπών CO2. Η πλειονότητα των υβριδικών συστημάτων plug-in, έχουν εκπομπές CO2 κάτω των 50 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο και είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την περίοδο για να επιτευχθούν οι στόχοι της ΕΕ για τη μείωση των εκπομπών CO2.

Όπως αναφέρει το Automotive News Europe, η τέταρτη γενιά του Kia Sorento, είναι το πρώτο όχημα της κορεάτικης μάρκας που χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα για SUV, που ανέπτυξε η Hyundai μαζί με την Kia.

Η Kia ανακοίνωσε ότι το Sorento, προσφέρει μεγάλους χώρους, που είναι ισάξιοι με εκείνους που διαθέτουν μεγαλύτερα οχήματα. Άλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν, νέα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags