Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Citroen εξελίσσει το νέας γενιάς C4 (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-02-14 12:09:00

Η Citroen εξελίσσει το νέας γενιάς C4 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Citroen εξελίσσει το νέας γενιάς C4 (ΦΩΤΟ)

Τέλος εποχής για το Citroen C4 Cactus, καθώς η γαλλική φίρμα ετοιμάζει τον διάδοχό του, που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2020.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Citroen, Xavier Peugeot, το νέο C4 δεν θα μοιράζεται κανένα κοινό στοιχείο με τον προκάτοχό του, όντας πιο «συντηρητικό» σε εμφάνιση, όπως αναφέρει το newesauto.gr.

Ήδη τα πρωτότυπα μοντέλα έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης και όπως διακρίνουμε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η κεντρική ιδέα είναι ένα αμάξωμα με στοιχεία από χάτσμπακ και SUV. Διακρίνονται οι μεγάλοι τροχοί, αλλά και ορισμένες απαραίτητες για την αεροδυναμική λεπτομέρειες.

Το νέο Citroen C4 θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική της πλατφόρμας CMP, η οποία μπορεί να δεχθεί μία πλειάδα διαφορετικών κινητήρων, όπως βενζίνης, diesel, υβριδικούς, αλλά και ηλεκτρικά μοτέρ. Λεπτομέρειες για το εσωτερικό δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο ας μη θεωρήσουμε απίθανο να μοιράζεται στοιχεία από μοντέλα της Peugeot, όπως το νέο 2008 και πιο συγκεκριμένα τον τεχνολογίας 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρική οθόνη αφής. Πιθανότατα το νέο C4 να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές στα τέλη του 2020, με την επίσημη πρεμιέρα του να πραγματοποιείται στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1-11 Οκτωβρίου).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags