Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμα το πρώτα επετειακά Morgan Plus 4 (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-03-30 10:19:00

Έτοιμα το πρώτα επετειακά Morgan Plus 4 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτοιμα το πρώτα επετειακά Morgan Plus 4 (ΦΩΤΟ)

Τα πρώτα 4 Plus 4 από τα συνολικά 20 επετειακά για τα 70 χρόνια του μοντέλου της Morgan, είναι έτοιμα και μένουν μόνο οι τελικές διατυπώσεις για να πάρουν το δρόμο της παράδοσης στους ιδιοκτήτες τους.

Για τα 70 χρόνια του Plus 4, η Morgan έχει ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει μόλις 20 επετειακά αυτοκίνητα. Σε αυτά, οι σήμανση θα είναι ιδιαίτερη, καθώς εκτός από τα διακοσμητικά του αμαξώματος, θα υπάρχει και ένα σχετικό ταμπελάκι στο οποίο θα αναφέρεται και η αρίθμηση του κάθε αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Για την έτσι και αλλιώς περιορισμένων δυνατοτήτων παραγωγή της Morgan, μια και η εταιρεία κάθε άλλο παρά μαζικός κατασκευαστής μπορεί να χαρακτηριστεί, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση πως όχι ένα αλλά 4 Plus 4 70th Anniversary Edition είναι ολοκληρωμένα ως κατασκευή από το εργοστάσιο της εταιρείας στο εργοστάσιό της που βρίσκεται στο Malvern της Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία και τα 20 αυτοκίνητα έχουν ήδη πουληθεί, αμέσως μετά την ανακοίνωση της Morgan για την πρόθεσή της να κατασκευάσει κάποια επετειακά αυτοκίνητα για τα 70 χρόνια της ύπαρξης του μοντέλου (που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1950). Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει τη συγκεκριμένη έκδοση να ξεχωρίζει, είναι το χρυσό χρώμα στο πλαίσιο. Είναι η πρώτη φορά που η Morgan κάνει κάτι τέτοιο και με τον τρόπο αυτό θέλει να υπογραμμίσει τη σημασία της συγκεκριμένης έκδοσης στα 111 χρόνια της ιστορίας της μάρκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags