Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Alfa Romeo Giulietta παραδίδει τη σκυτάλη στα τέλη της χρονιάς στην Tonale
Άλλα Σπορ
| 2020-04-03 10:50:00

Η Alfa Romeo Giulietta παραδίδει τη σκυτάλη στα τέλη της χρονιάς στην Tonale

Sportdog Team
Η Alfa Romeo Giulietta παραδίδει τη σκυτάλη στα τέλη της χρονιάς στην Tonale

Η Alfa Romeo Giulietta παραδίδει τη σκυτάλη στα τέλη της χρονιάς στην Tonale

Πολλά έχουν γραφεί για την επερχόμενη «έξοδο» της Giulietta από το αυτοκινητικό λεξιλόγιο των Ιταλών της Alfa Romeo. Σήμερα όμως έρχεται και η επίσημη επιβεβαίωση, και μάλιστα από τα πλέον έγκριτά χείλη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σημερινή της ανάρτηση η ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού Autocar επικαλούμενη αποκλειστικές δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ που είναι αρμόδιος για τα τετράτροχα προϊόντα της ιταλικής εταιρείας, Fabio Migliavacca, όπως αναφέρει το 4troxoi.gr.

«Η Giulietta αναμένεται να κλείσει τον κύκλο της στο τέλος του τρέχοντος έτους. Η τάση στην Alfa Romeo είναι να έχουμε ένα SUV στο segment C, οπότε η Tonale θα αντικαταστήσει την Giulietta».

Ο Fabio Migliavacca, ο οποίος πριν έναν μόλις 24ωρο αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξουν νέες εκδόσεις υφιστάμενων μοντέλων της Alfa Romeo που θα κοσμούνται από τα αρχικά GTA (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ), προσέθεσε σχετικά με την «αποχώρηση» της Giulietta και την έλευση της υβριδικής Tonale:

«Δεν αναμένουμε τα δυναμικά χαρακτηριστικά να αποτελέσουν αδύνατο σημείο για την Tonale».

Και προσέθεσε:

«Σε ότι αφορά την απόδοση, η Tonale θα είναι μια Alfa Romeo. Κάθε μάρκα της FCA διατηρεί την ταυτότητά της παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται κοινά μέρη».

Θυμίζουμε ότι η Alfa Romeo Giulietta παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010.

Πέρσι, το μεσαίο μοντέλο των Ιταλών κέρδισε την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη μόλις 15.690 αγοραστών.

Από εμπορική σκοπιά, η καλύτερη χρονιά για την Giulietta ήταν το 2011, με τις πωλήσεις της να φτάνουν τις 78.911 μονάδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags