Facebook Pixel "Ψήνεται" επιστροφή-βόμβα στην Formula 1 - Θα "σκάσει" από το πουθενά - Τεράστιο όνομα!
Άλλα Σπορ
| 2020-05-19 11:12:00

"Ψήνεται" επιστροφή-βόμβα στην Formula 1 - Θα "σκάσει" από το πουθενά - Τεράστιο όνομα!

Sportdog Team
"Ψήνεται" επιστροφή-βόμβα στην Formula 1 - Θα "σκάσει" από το πουθενά - Τεράστιο όνομα!

Έτοιμος για την επιστροφή του στην F1 είναι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, όπως παραδέχθηκε ο επί σειρά ετών σύμβουλος του και πρώην «αφεντικό» της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε, σχετικά με την φημολογία που έχει ξεσπάσει για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του με την γαλλική ομάδα.

Ο 38χρονος Ισπανός αποχώρησε από την F1 στα τέλη του 2018, ωστόσο, θεωρείται ως ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αυστραλού, Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος από το 2021 θα ενταχθεί στο δυναμικό της McLaren. «Ο Φερνάντοι έχει κίνητρο. Ένα χρόνο μακριά από την Formula 1 του έκανε καλό. Έχει "αποτοξινωθεί" και τον βλέπω πιο ήρεμο και έτοιμο να επιστρέψει», είπε ο Μπριατόρε στην Gazzetta dello Sport.

Η Renault δεν πρόκειται να βιαστεί έως ότου ανακοινώσει το νέο της οδηγό, με τη σεζόν 2020 να μην έχει ξεκινήσει ακόμη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Αλόνσο κατέκτησε τους δύο τίτλους του με την γαλλική ομάδα, το 2005 και το 2006 «δίνοντας» τέλος στην κυριαρχία του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags