Facebook Pixel Sportdog.gr | Το hypercar της Pininfarina με το εκπληκτικό ηχοσύστημα!
Άλλα Σπορ
| 2020-08-09 09:04:00

Το hypercar της Pininfarina με το εκπληκτικό ηχοσύστημα!

Sportdog Team
Το hypercar της Pininfarina με το εκπληκτικό ηχοσύστημα!

Το ηλεκτρικό Pininfarina Battista με τους 2.000 ίππους, εκτός όλων των άλλων, διαθέτει και ένα εκπληκτικό ηχοσύστημα της Naim Audio 1.300 Watt.

Το Pininfarina Battista θα φτάσει στα χέρια των αγοραστών στις αρχές του 2021 με ένα νέο ηχοσύστημα εξαιρετικής απόδοσης και ισχύος, που θα “ταξιδεύει” τους επιβάτες με την απόδοσή του.

Για να διασφαλίσει ότι οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν την ακρόαση μουσικής, ενώ ταξιδεύουν με το ηλεκτρικό hypercar των σχεδόν 2.000 ίππων, η Pininfarina συνεργάστηκε με την Naim Audio. Οι δύο εταιρείες έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό σύστημα ήχου για το Battista που αποδίδει 1.300 watt ισχύος και πάει την πιστότητα του ήχου σε άλλα επίπεδα. Το ηχοσύστημα αποτελείται από 10 ηχεία τοποθετημένα «στρατηγικά» σε όλη την καμπίνα και περιλαμβάνει ένα subwoofer μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και συνοδηγού καθώς και tweeter (ηχεία υψηλών συχνοτήτων) που βρίσκονται πίσω από τα καθίσματα και στα πάνελ των θυρών του Battista.

Η Naim Audio αναφέρει ότι βασίστηκε στην τεχνογνωσία της για την τελειοποίηση των ηχείων σχεδιασμένων ειδικά για την καμπίνα του Battista. H απόδοση βελτιστοποιείται τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτης και η συμμετρική διάταξη των ηχείων υπόσχεται να δημιουργήσει εφέ ακρόασης σαν να βρίσκεται κανείς, είτε σε στούντιο, είτε σε αμφιθέατρο. «Είμαι ενθουσιασμένος που το πρώτο μας ηχοσύστημα για ηλεκτρικό όχημα έχει δημιουργηθεί ειδικά για το πρωτοποριακό Battista από την Automobili Pininfarina. Στην εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων, ο ήχος γίνεται πιο σημαντικός από ποτέ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Naim Audio, Charlie Henderson.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags