Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ηχητική πανδαισία της Huracan Performante στα 330 km/h (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-08-12 08:53:00

Η ηχητική πανδαισία της Huracan Performante στα 330 km/h (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η ηχητική πανδαισία της Huracan Performante στα 330 km/h (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι η Lamborghini Huracan Performante ισχυροποιείται ολοένα στο πέρασμα του χρόνου, δεν φτάνει σε απόδοση τις Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S. Όμως αποτελεί ένα εξαιρετικό μηχάνημα οδήγησης με έναν από τους πιο επιθυμητούς κινητήρες παραγωγής.

Βλέπετε, ενώ οι αντίπαλοι της Lamborghini διαθέτουν κινητήρες V8 με διπλό turbocharged, η Huracan επιμένει στον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων που αποδίδει 631 ίππους και 600 Nm ροπής στην έκδοση Performante. Αυτές είναι αξιοσέβαστες τιμές κυρίως επειδή συνδυάζονται με μια μεθυστική ηχητική νότα κινητήρα, η οποία παρέχει στη Huracan μια μοναδική γοητεία.

Το AutoTopNL είχε πρόσφατα την ευκαιρία να δει τι μπορεί να κάνει η Huracan Performante, κινούμενη στην Autobahn για κάποιες δοκιμές απόδοσης. Με ενεργοποιημένο το launch control, το ιταλικό supercar έσπασε το φράγμα των 3,02 δευτερολέπτων στο 0-100 km/h. Η Performante επιταχύνει από τα 100 στα 200 km/h σε 5,94 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στην τελική ταχύτητα των 330 km/h. Παρόλο που η Huracan βρίσκεται στην παραγωγή από το 2014, ο διάδοχός της εξακολουθεί να θεωρείται πως απέχει μερικά χρόνια μακριά από το να δει το φως της δημοσιότητας. Εν τω μεταξύ, βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα έκδοση της Huracan, που πιθανώς να ονομαστεί STO.

Δύο κατασκοπευτικές εικόνες εμφανίστηκαν στις αρχές Μαρτίου, αποκαλύπτοντας πως το αυτοκίνητο ουσιαστικά θα μοιάζει με… σμίκρυνση της Lamborghini Aventador SVJ με όλα τα αεροδυναμικά στοιχεία στο κορμί του. Μέχρι να τη δούμε επίσημα, ωστόσο, η Performante θα παραμείνει η κορυφαία σε δυνατότητες Huracan, οπότε ας τη δούμε και κυρίως, ας την ακούσουμε…

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags