Facebook Pixel Sportdog.gr | Όχι, δεν λείπει κάποιο μηδενικό! Αυτή είναι η Lamborghini των 15.000 ευρώ
Άλλα Σπορ
| 2020-09-19 11:28:00

Όχι, δεν λείπει κάποιο μηδενικό! Αυτή είναι η Lamborghini των 15.000 ευρώ

Sportdog Team
Όχι, δεν λείπει κάποιο μηδενικό! Αυτή είναι η Lamborghini των 15.000 ευρώ

Μιλάμε για το νέο προϊόν με τη σφραγίδα της εταιρείας που μπορεί να είναι φθηνό για Lamborghini αλλά είναι μάλλον ακριβό για…ποδήλατο. Η Lamborghini συνεργάστηκε με την Cervelo Cycles για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά το προϊόν της συνεργασίας τους είναι ένα ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής που ονομάστηκε Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Το ποδήλατο αυτό θα παραχθεί μόλις σε 63 αντίτυπα και έτσι θα εορταστεί η ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας, που χρονολογείται από το 1963. Ταυτόχρονα, με το χρωματισμό του, το ποδήλατο αυτό αποτελεί και φόρο τιμής στην Aventador SVJ που έγραψε χρόνο- ρεκόρ για αυτοκίνητα παραγωγής στο Nurburgring Nordschleife το 2018, σταματώντας το χρονόμετρο στα 6’:44.97”.

«Με τον ίδιο τρόπο που η Lamborghini Aventador SVJ ανέβασε τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής, το Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις πιο απότομες ανηφόρες και κατηφόρες των ιταλικών Άλπεων», αναφέρει το δελτίο τύπου της Lamborghini. «Η σχεδίαση του ποδηλάτου είναι εμπνευσμένη από αυτή της Aventador SVJ: να είναι γρήγορο από κάθε άποψη αλλά να ξεχωρίζει για τον εύκολο χειρισμό και την άριστη συμπεριφορά στο δρόμο».

Το Cervelo R5 είναι εφοδιασμένο μόνο με ιταλικά στοιχεία εξοπλισμού. Ξεχωρίζουν οι τροχοί Campagnolo Bora One και τα ελαστικά Vittoria Corsa Pro, το σύστημα των ταχυτήτων Campagnolo Super Record EPS, καθώς και η σέλα Fizik Aliante. Το νέο ποδήλατο είναι ήδη προς πώληση από τους επίσημους αντιπροσώπους της Cervelo. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 18.000 δολάρια (€15.214), ποσό που αντιστοιχεί και σε κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags