Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανανέωση για την Jaguar E-Pace - Σούπερ αυτοκίνητο για όλα τα γούστα (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-10-30 09:54:00

Ανανέωση για την Jaguar E-Pace - Σούπερ αυτοκίνητο για όλα τα γούστα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανανέωση για την Jaguar E-Pace - Σούπερ αυτοκίνητο για όλα τα γούστα (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή της E-Pace από την Jaguar και ενώ δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως, έχει αρκετές αναβαθμίσεις σε σημαντικούς τομείς. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, το αυτοκίνητο άλλαξε μπροστά με ένα νέο σχέδιο προφυλακτήρα και διαφορετική γρίλια στη μάσκα, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Η ανανεωμένη E-Pace διαθέτει επίσης ολοκαίνουργους προβολείς LED με φώτα ημέρας που αφήνουν διαφορετικό αποτύπωμα (Double J το λέει η Jaguar) που προσφέρονται προαιρετικά με την τεχνολογία Pixel LED. Όσο για το πίσω μέρος, η E-Pace περιλαμβάνει και εκεί νέα φωτιστικά σώματα LED εμπνευσμένα από αυτά της ηλεκτρικής I-Pace. Ορισμένες βασικές αλλαγές έχουν γίνει επίσης στην καμπίνα, οι οποίες κάνουν τη νέα E-Pace να δείχνει πολύ πιο premium από το εξερχόμενο μοντέλο. Το νέο τιμόνι, το σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη HD 11,4 ιντσών με καμπύλο γυαλί με το νεότερο λειτουργικό Pivi Pro της εταιρείας, είναι τα στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το νέο SUV διαθέτει έναν επανασχεδιασμένο επιλογέα προγράμματος οδήγησης και ασύρματο φορτιστή συσκευής 15W. Τα βασικά σημεία επαφής του οδηγού είναι τώρα υπενδεδυμένα με μαλακά υλικά και υπάρχουν πολλά νέα μεταλλικά χαρακτηριστικά.

Η ανανεωμένη Jaguar E-Pace βασίζεται σε μια νέα αρχιτεκτονική που περιλαμβάνει βελτιωμένη μπροστινή ανάρτηση για να προσφέρει μια πιο άνετη οδήγηση. Αυτή η νέα κατασκευή μειώνει επίσης τους κραδασμούς. Μια σειρά διαφορετικών εκδόσεων θα προσφέρονται ανάλογα με την αγορά. Στη βάση βρίσκεται αυτή με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2.0 λίτρων που παράγει ισχύ 247 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης. Το νέο για το 2021 είναι το μοντέλο E-Pace 300 Sport με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία που αποδίδει 300 ίππους και 40,8 kgm ροπής. Η E-Pace 300 Sport περιλαμβάνει το σύστημα Active Driveline AWD δεύτερης γενιάς της Jaguar που μπορεί να κατανέμει αστραπιαία (μόλις σε 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου) έως και το 100% της ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Στην αγορά οι πρώτες ανανεωμένες Jaguar E-Pace θα φτάσουν στις αρχές του 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags