Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πάθεις την πλάκα σου! Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150
Άλλα Σπορ
| 2020-12-07 10:21:00

Θα πάθεις την πλάκα σου! Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150

Sportdog Team
Θα πάθεις την πλάκα σου! Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150

Το F-150, το δημοφιλές μεγάλο pick-up της Ford μπαίνει στην εικόνα της νέας εποχής της αυτοκίνησης με μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα δούμε το 2022, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Ένα από τα πιο εμπορικά pick-up στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το Ford F-150 θα είναι και από τα πρώτα της κατηγορίας που θα αποκτήσει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Μάλιστα παρά το γεγονός πως σήμερα η έκδοση Raptor αποτυπώνει την δυναμική πλευρά του μοντέλου σε χαρακτήρα και επιδόσεις η Ford ισχυρίζεται πως το ηλεκτρικό F-150 θα είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση που είχε ποτέ το μοντέλο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ford η πρεμιέρα του μοντέλου υπολογίζεται μέσα στο 2022 όμως ήδη ο κατασκοπευτικός φακός έχει απαθανατίσει κάποια F-150 με καμουφλάζ τα οποία εικάζεται πως είναι πρωτότυπα δοκιμών. Η Ford έχει δώσει στην δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισης του ηλεκτρικού F-150 θα είναι η ενιαία φωτεινή μπάρα LED η οποία μοιάζει περισσότερο με περίγραμμα της μάσκας. Από εκεί και πέρα σχεδιαστικά το ηλεκτρικό μοντέλο δεν αναμένεται να διαφοροποιείται σημαντικά από τις συμβατικές εκδόσεις.

Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές τα πιθανότερα σενάρια μιλούν για την ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα ώστε να προσφέρεται η απαραίτητη για ένα σκληροπυρηνικό pick-up τετρακίνηση. Η συνολική απόδοση αναμένεται μάλιστα να ξεπερνά τους 450 ίππους που έχει αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό F-150.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags