Facebook Pixel Sportdog.gr | Ford Mustang: Το μέλλον της είναι εγγυημένο - Tο δίπορτο muscle car δεν θα καταργηθεί!
Άλλα Σπορ
| 2021-03-26 14:33:00

Ford Mustang: Το μέλλον της είναι εγγυημένο - Tο δίπορτο muscle car δεν θα καταργηθεί!

Sportdog Team
Ford Mustang: Το μέλλον της είναι εγγυημένο - Tο δίπορτο muscle car δεν θα καταργηθεί!

Παρά την επέλαση των SUV και των pick-up, το δίπορτο muscle car δεν θα καταργηθεί. Μπορεί η Ford να έχει καταργήσει τα συμβατικά αυτοκίνητα από τη γκάμα της στις ΗΠΑ (Fiesta, Focus, Fusion κτλ) επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στα SUV και τα pick-up που πρωταγωνιστούν με μεγάλη διαφορά στην αρένα των πωλήσεων, όμως όπως επιβεβαίωσαν επίσημα χείλη, το μέλλον της Mustang είναι ασφαλές, όπως αναφέρει το drive.gr.

 

Η έλευση του αμιγώς ηλεκτρικού Ford Mustang Mach-E, δεν σημαίνει πως η εταιρεία θα σταματήσει να προσφέρει το παραδοσιακό δίπορτο αμάξωμα της Mustang. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Jim Owners, υπεύθυνος Marketing της Mustang, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Αναφερόμενος στις χαμηλές πωλήσεις της κατηγορίας των σπορτσκαρ, δήλωσε: «Πάντα έτσι ήταν, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις του F-150 σε σύγκριση με της Mustang. Τα sportscar αφορούν ακόμα ένα υγιές 1,2% της αυτοκινητοβιομηχανίας και παραμένουμε εδώ και πολλά χρόνια ο ηγέτης σε αυτή την κατηγορία, σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και στις ΗΠΑ.»

Η επόμενη γενιά της Mustang αναμένεται να παρουσιαστεί το 2022 και θα έχει διάρκεια ζωής οχτώ ετών - όπως και η σημερινή γενιά που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014. Σε αντίθεση με την Mustang, ο μεγάλος της αντίπαλος Chevrolet Camaro αναμένεται να καταργηθεί μετά το 2026.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags