Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλα, ρε! Πωλείται η σπάνια BMW M1 του Paul Walker - Υπέροχο αυτοκίνητο - Μυθικό ποσό
Άλλα Σπορ
| 2021-03-25 13:16:00

Έλα, ρε! Πωλείται η σπάνια BMW M1 του Paul Walker - Υπέροχο αυτοκίνητο - Μυθικό ποσό

Sportdog Team
Έλα, ρε! Πωλείται η σπάνια BMW M1 του Paul Walker - Υπέροχο αυτοκίνητο - Μυθικό ποσό

Η συγκεκριμένη BMW M1 είναι μία από τις ελάχιστες που έχουν λάβει τη φροντίδα της AHG Studie και ξεχωρίζει για τα τρίχρωμα γραφικά της, όπως και για την αυξημένη της ιπποδύναμη, όπως αναφέρει το newsauto.gr

Η αγάπη του Paul Walker για τα αυτοκίνητα ήταν παροιμιώδης και αποτυπωνόταν ανάγλυφα στα Fast & Furious.

Παράλληλα, διατηρούσε μια απαστράπτουσα συλλογή με ξεχωριστά τετράτροχα, καθένα εκ των οποίων είχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του. Από τότε που έφυγε από τη ζωή, πολλά από τα στολίδια του βγήκαν στο σφυρί, με χαρακτηριστικό παράδειγμα μια BMW M3 του 1993.

Η δημοπράτηση των αυτοκινήτων του συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, με το τελευταίο να αφορά μία BMW M1, η οποία παραγόταν μεταξύ 1978 και 1981, και έχει “βγει”… στο σφυρί από την ιστοσελίδα δημοπρασιών “Bring A Trailer”.

Το συγκεκριμένο αντίτυπο ήταν ένα από τα ελάχιστα που έχει βελτιωθεί από την AHG Studie, και επομένως ξεχωρίζει για το εμπνευσμένο από τη σειρά “Procar” body-kit. Αυτό περιλαμβάνει ένα τρίχρωμο σύστημα γραφικών με μπλε, κόκκινα και γαλάζια αυτοκόλλητα.

Επιπροσθέτως, τροφοδοτείτο από έναν 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 3,5 λίτρων, η ιπποδύναμη του οποίου ήταν αυξημένη από τους 280 ίππους στους 354.

Σχεδιαστικά, πέρα από τα τρίχρωμα γραφικά, φορά ζάντες BBS, ενώ τόσο ο πίσω προφυλακτήρας όσο και η αεροτομή κοσμούνται από λογότυπα “AHG”.

Μπορεί η εν λόγω M1 να διανύει το 41 έτος της ηλικίας της, έχει καταγράψει, ωστόσο, μόλις 6.800 χλμ. Αναφορικά, τέλος, με τη δημοπρασία, αυτή ολοκληρώνεται σε 4 μέρες, με την τρέχουσα προσφορά ν’ αντιστοιχεί σε 322.259 ευρώ (390.000 δολάρια).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags