Facebook Pixel Άιρτον Σένα: Τεράστια συγκίνηση! Λίγο πριν από τον Θάνατοι - Οι τελευταίες εικόνες του Άιρτον Σένα (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-05-01 15:23:00

Τεράστια συγκίνηση! Λίγο πριν από τον θάνατο - Οι τελευταίες εικόνες του Άιρτον Σένα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια συγκίνηση! Λίγο πριν από τον θάνατο - Οι τελευταίες εικόνες του Άιρτον Σένα (ΦΩΤΟ)

Μια από τις πιο συγκλονιστικές Πρωτομαγιές που έχουμε βιώσει ήταν αυτή του 1994, όταν στην πίστα της Ίμολα ο Βραζιλιάνες στην στροφή "Ταμπουρέλο" έχασε ακαριαία την ζωή του μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα. Η "Daily Mail" έφερε στο φως τις τρεις τελευταίες φωτογραφίες του Άιρτον Σένα λίγο πριν το ραντεβού του με τον... θάνατο

Άιρτον Σένα: Πέρασαν κι όλας 27 χρόνια από εκείνη την Πρωτομαγιά του 1994, όταν στην πίστα της Ίμολα ο Βραζιλιάνος πιλότος έχασε τη ζωή του στη στροφή "Ταμπουρέλο". Η είδηση βύθισε μια ολόκληρη χώρα σε πένθος, ενώ εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον πλανήτη θρηνούν μέχρι και σήμερα την απώλειά του.

Η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" δημοσίευσε πριν μερικά χρόνια τις τρεις τελευταίες φωτογραφίες του πιλότου εν ζωή κάνοντας τους πάντες να... ανατριχιάσουν. Πρόκειται για κομμάτια του προσωπικού αρχείου του φωτογράφου Τζον Νίκολσον, λίγο πριν την έναρξη του γκραν πρι της Ίμολα και στις δύο πρώτες ο Βραζιλιάνος φαίνεται πολύ προβληματισμένος, μιας και μια μέρα πριν στις κατατακτήριες δοκιμές είχε χάσει τη ζωή του ο Ρόλαν Ράντζενμπεργκερ. Η τρίτη είναι η πιο συγκλονιστική από όλες με τον Άιρτον Σενά στα λευκά, σαν άγγελο, λίγο πριν φορέσει το κράνος του και μπει στο μονοθέσιό του για τελευταία φορά στη ζωή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags