Facebook Pixel Φόρμουλα 1: Λεκλέρκ από το... παρελθόν - Τα... έσπασε στο Μονακό η Ferrari που μπορεί να... αυτοκτονήσει (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-05-22 17:43:00

Λεκλέρκ από το... παρελθόν - Τα... έσπασε στο Μονακό η Ferrari που μπορεί να... αυτοκτονήσει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Λεκλέρκ από το... παρελθόν - Τα... έσπασε στο Μονακό η Ferrari που μπορεί να... αυτοκτονήσει (ΦΩΤΟ)

Οι Ιταλοί θύμισαν τον... παλιό τους εαυτό και ο με τον Μονεγάσκο να κάνει εκπληκτικά δοκιμαστικό στους δρόμους του Πριγκιπάτου κατάφερε και χάρισε στην Scuderia την πρώτη pole position από το 2019. Δεύτερος ο Μαξ Φερστάπεν και τρίτος ο Βάλτερι Μπότας 

Φόρμουλα 1: Μπορεί οι φίλοι της Ferrari να ανεβαίνουν έναν... Γολγοθά τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της Formula 1, όμως το Σάββατο (22/5) έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι. Κι αυτό γιατί ο Σαρλ Λεκλέρκ κατάφερε και πήρε την pole position, εντός έδρας, κάτι που είχε να συμβεί από την πίστα του Μεξικό το 2019.

Βέβαια για να μην νομίζουμε ότι τα πράγματα στην Ferrari επέστρεψαν στην... κανονικότητα, λίγο μετά την πρώτη θέση στα δοκιμαστικά του Μονακό, ο Λεκλέρκ τράκαρε, ρίχνοντας το μονοθέσιο στις μπαριέρες. Το βασικό που μένει να φανεί είναι η ζημιά που υπάρχει στο αυτοκίνητο του Μονεγάσκου, καθώς πιθανές αλλαγές που μπορεί να χρειαστούν θα κοστίσουν σε χρόνο, οπότε και σε θέσεις. Αν κάτι τέτοιο γίνει ο μεγάλος... νικητής των δοκιμαστικών θα είναι ο Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, παρά το γεγονός ότι μέχρι να τρακάρει ο Λεκλέρκ και να διακοπεί η διαδικασία ήταν γρηγορότερος από τον πιλότο της Ferrari.

Τρίτος ήταν ο Βάλτερι Μπότας, ενώ την εκπληκτική μέρα για την Scuderia ολοκλήρωσε ο Σάινθ που τερμάτισε τέταρτος. Ο έτερος οδηγός της Mercedes και παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ολοκλήρωσε τη διαδικασία έβδομος, και θα έχει μπροστά του και τους Νόρις και Γκασλι που τερμάτισαν πέμπτος και έκτος αντίστοιχα. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Φέτελ, Πέρεζ και Τζιοβινάτσι.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών του αγώνα της Φόρμουλα 1 στο Μονακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags