Facebook Pixel Μίκαελ Σουμάχερ: Τρομερή είδηση για τους fans της F1 - Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ!
Άλλα Σπορ
| 2021-07-30 11:10:00

Τρομερή είδηση για τους fans της F1: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ!

Sportdog Team
Τρομερή είδηση για τους fans της F1: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Formula 1 και του Μίκαελ Σουμάχερ, ύστερα από την είδηση ότι σε λίγο καιρό έρχεται στο Netflix, ντοκιμαντέρ για την ζωή του Γερμανού επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Μίκαελ Σουμάχερ: Παρότι το επίσημο ντοκιμαντέρ έχει καθυστερήσει χωρίς να υπάρχει καν κάποια ημερομηνία στον ορίζοντα, ήρθε το Netflix για να ρίξει τη δική του... βόμβα!

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το δικό της ντοκιμαντέρ για την ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, που έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου στην διάσημη πλατφόρμα, με το promotion να αναφέρει πως «…είναι το μοναδικό με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας Σουμάχερ» αλλά και πως «...αποκαλύπτει την πολύπλοκη προσωπικότητα πίσω από τον οδηγό».

Σύμφωνα με το Netflix, η παραγωγή αυτή θα προσφέρει άγνωστες έως τώρα ματιές στη ζωή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις της συζύγου του, Κορίνα, του υιού του, Μικ, και της κόρης του, Τζίνα.

Φυσικά, αυτά τα νέα έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του μηχανοκίνητου αθλήματος, αλλά και του Σουμάχερ, καθώς αναμένεται να δούμε τόσο αθέατες στιγμές της ζωής του Γερμανού πιλότου, ενώ υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί να υπάρξει κάποια πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του.

Θυμίζουμε πως ο 52χρονος σήμερα Σουμάχερ, τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, κάνοντας σκι στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις.

Μετά από ένα διάστημα σε καταστολή και χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που προξένησε η πτώση, ο θρύλος της F1 έχει μεταφερθεί στο σπίτι του, στην Ελβετία, δίνοντας τον μεγάλο αγώνα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags