Facebook Pixel Formula 1: Συνέχεια στην κόντρα - Επίθεση της Red Bull σε Mercedes - "Αηδιαστικό αυτό που έγινε, είναι ντροπή!"
Άλλα Σπορ
| 2021-12-13 10:57:00

Συνέχεια στην κόντρα - Επίθεση της Red Bull σε Mercedes - "Αηδιαστικό αυτό που έγινε, είναι ντροπή!"

Sportdog Team
Συνέχεια στην κόντρα - Επίθεση της Red Bull σε Mercedes - "Αηδιαστικό αυτό που έγινε, είναι ντροπή!"

Ο Χέλμουτ Μάρκο, σύμβουλος στη Red Bull, επιτέθηκε στην Mercedes για τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις της μετά το πρωτάθλημα του Μαξ Φερστάπεν.

Formula 1: Συνέχεια στην κόντρα που έχει προκύψει από χθες μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαξ Φερστάπεν ανάμεσα στη Red Bull και την Mercedes έδωσε ο σύμβουλος των "ταύρων", Χέλμουτ Μάρκο, που τόνισε ότι οι αντιδράσεις της γερμανικής ομάδας ήταν απαράδεκτες.

«Στη Mercedes δεν ξέρουν να χάνουν. Είναι ντροπή! Αν κάνεις τέτοιες διαμαρτυρίες και ενστάσεις, αυτό δείχνεις. Καταφέραμε να σπάσουμε την κυριαρχία τους με ένα νέο παιδί και μια καινούρια ομάδα. Είναι ντροπιαστικό και αηδιαστικό αυτό που έκαναν μετά τον αγώνα.

Εμείς είμαστε νικητές, οι κανόνες πρέπει να είναι απλοί και το πρώτο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι να τρέχουν τα αυτοκίνητα», τόνισε ο 78χρονος Αυστριακός με αφορμή τις αντιδράσεις της Mercedes για την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας πριν τον τελευταίο γύρο στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags