Facebook Pixel Aυτός είναι ο πόθος των "αιωνίων"!
| 2012-06-08 13:17:00

Aυτός είναι ο πόθος των "αιωνίων"!

Aυτός είναι ο πόθος των "αιωνίων"!

Ποιο νεαρό μπασκετμπολίστα γλυκοτοικάζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να κάνουν δικό τους τον Νικαιώτη σέντερ Βασίλη Καββαδά όμως εκείνος είναι… δεμένος.

Ο Παναθηναϊκός, καλοβλέπει τον Βασίλη Καββαδά του Πανιωνίου, έστω και αν το θέμα του προπονητή του είναι εκκρεμές.

Ομοίως και ο Ολυμπιακός. Μόνο, που η περίπτωση απόκτησης του Νικαιώτη σέντερ δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο 20χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (με τετραετή διάρκεια), η οποία τον απέκτησε πριν από δύο χρόνια από τον Ιωνικό Νικαίας, όταν ελάχιστες ομάδες τον πίστευαν (όπως το Μαρούσι, το οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει αρχικά τον Καββαδά, αλλά τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας των βορείων προαστείων τον οδήγησαν στον Πανιώνιο).

Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει να έχει στο ρόστερ του τον Καββαδά, δεν «καίγεται» σε καμία περίπτωση να τον πουλήσει, αφού δεν έχει οικονομικά προβλήματα, αλλά παράλληλα δεν στέκεται εμπόδιο σε κανέναν του παίκτη. Αρκεί βεβαίως το ποσό, που θα βάλει στο ταμείο του να είναι ικανοποιητικό, να είναι αντάξιο της ποιότητας και της προοπτικής του Καββαδά.

Ο Καββαδάς δεν ασχολείται με το μεταγραφικό κομμάτι, κάθε μέρα κάνει προπόνηση στο κλειστό της οδού Αρτάκης και ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία του στην Εθνική Ανδρών, η οποία ξεκινάει προετοιμασία για το προολυμπιακό της Βενεζουέλας τη Δευτέρα. Ο Καββαδάς, όπως και ο έτερος νεαρός σέντερ του Πανιωνίου, Ζήσης Σαρικόπουλος, έχουν κληθεί μόνο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής, από εκεί, όπου θα λείπουν εκτός των άλλων οι Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης (παίζουν με το Μιλάνο στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Σιένα και στον επίσης διεθνή Νίκο Ζήση).

Μετά Καββαδάς και Σαρικόπουλος θα ενσωματωθούν στη Β' Εθνική Ανδρών, η οποία θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της Ιταλίας καθώς τρία φιλικά και στην Αυστραλία με την ολυμπιακή ομάδα ανδρών της χώρας.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags