Facebook Pixel «3 on 3» κόντρα στη βία
| 2012-06-18 19:02:00

«3 on 3» κόντρα στη βία

«3 on 3» κόντρα στη βία

Mήνυμα κατά της βίας θα δοθεί για ακόμα μία φορά κι ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ, Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε για το τουρνουά «3on3» που θα φιλοξενηθεί στην Ελευσίνα (23-24/06).


Το φετινό τουρνουά «3on3 streetball» θα γίνει στις 23-24 Ιουνίου στην Ελευσίνα σε συνεργασία με την ΕΟΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και συνδυάζεται με την άνοδο του Πανελευσινιακού.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε γι' αυτή την προσπάθεια: «Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή στιγμή για τον Δήμο, την πόλη, αλλά και την ομάδα της Ελευσίνας καθώς συνδυάζεται με την άνοδο του Πανελευσινιακού στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Περιμένουμε πολλά παιδιά να λάβουν μέρος στο τουρνουά «3 on 3» να παίξουν μαζί μας μπάσκετ και να δείξουμε πως αυτή τη δύσκολη εποχή το άθλημα είναι εδώ, ενώνει τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία, δίνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κεντρικό μας σύνθημα δεν είναι άλλο από το «Τάπα στη Βία».

Φυσικά και εμείς ως αθλητές δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως για να καταφέρουμε να διοργανώσουμε μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία το φετινό τουρνουά, έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, όπως επίσης τον Δήμο Ελευσίνας, τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας καθώς και τα Ελληνικά Πετρέλαια, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του εγχειρήματος μας στην πόλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags