Facebook Pixel "Ξέρω τι τράβηξε ο Βασίλης..."
| 2012-09-10 18:41:00

"Ξέρω τι τράβηξε ο Βασίλης..."

"Ξέρω τι τράβηξε ο Βασίλης..."

Οδηγίες από τον Σπανούλη θα ζητήσει ο Περπέρογλου για να αντιμετωπίσει την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. “Είμαι ανεπιθύμητος, αλλά θα κλείσω τα αυτιά μου”, δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Με την παρουσία των Βασίλη Σπανούλη, Στράτου Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας η παρουσίας της νέας φανέλας του Ολυμπιακού στην μπουτίκ της ομάδας, όπου παρόντες ήταν και 300 οπαδοί της ομάδας.

Ο Σπανούλης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν στις θέσεις που έπρεπε και είναι έτοιμοι για να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο, ενώ ο «Περπε» αναφέρθηκε στην υποδοχή που θα έχει από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά ο Σπανούλης τόνισε: «Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά είμαστε νεανική ομάδα. Είμαστε οι Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης κι όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Κάναμε δύο προσθήκες, τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου, σε θέσεις όπου τους είχαμε ανάγκη. Με την έλευσή τους θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί τη νεά σεζόν».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στον Πειραιά, ανέφερε «τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Μίλησα με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης) και μου εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, το κλίμα, η οργάνωση. Είναι ένας απ' τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα».Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σημείωσε: «Είναι αναμενόμενο να μην είμαι επιθυμητός. Αλλά είμαι επαγγελματίας. Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) μου είπε πώς ένιωσε την πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να κλείσω τα αυτιά μου».

Τέλος, ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε: «χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης. Όταν σε ζητάει μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δε μπορείς να αρνηθείς. Στο χέρι μιου είναι να τον βοηθήσω να πετύχει τους νέους στόχους του. Προετοιμαζόμαστε 20 ημέρες κι έχω προσαρμοστεί, αφού τα περισότερα γνωριζόμαστε απ' την Εθνική Ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags