Facebook Pixel "Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός"!
| 2012-09-10 19:11:00

"Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός"!

"Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός"!

Τον λάτρεψαν και τους λάτρεψε. Την χρονιά που πέρασε ο Βασίλης Σπανούλης απέκτησε μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού και για αυτό τους αποθεώνει.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις του... έσταξε μέλι για τον κόσμο της ομάδας.

"Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι όλος ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για μία πολύ μεγάλη μάζα φιλάθλων. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός. Πέρυσι στα κρίσιμα σημεία της σεζόν μας βοήθησαν πάρα πολύ, μας δίνει φοβερή ενέργεια και θέλουμε φέτος από την αρχή της χρονιάς περισσότερο κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ. Θέλουμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς για τη νίκη", ανέφερε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού.

Ο Σπανούλης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού και ο κόσμος της ομάδας όχι μόνο τον έχει αποδεχθεί, αλλά τον έχει λατρέψει. Ίδια όμως φαίνεται πως είναι η αγάπη και από την πλευρά του παίκτη προς τους φιλάθλους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περπέρογλου: «Ξέρω τι τράβηξε ο Βασίλης...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags