Facebook Pixel Οι καλύτεροι θέλουν τον... καλύτερο!
Μπάσκετ
NBA
| 2012-09-25 18:46:00

Οι καλύτεροι θέλουν τον... καλύτερο!

Οι καλύτεροι θέλουν τον... καλύτερο!

Δημοσίευμα από την Αμερική χαρακτηρίζει τον Σπανούλη ως τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη και τονίζει πως οι Ράπτορς θέλουν την επιστροφή του στο NBA!

Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη επανέρχεται για το NBA, καθώς σύμφωνα με μπλογκ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σκάουτερ των Ράπτορς παρακολουθεί τον άσο του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από το «raptorshq.com» αναφέρει στηριζόμενο σε φήμες από την Ευρώπη, πως ο Σπανούλης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ράπτορς, οι οποίοι τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Χοσέ Καλντερόν.

Στο κείμενο σημειώνεται πως το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό τελειώνει το καλοκαίρι του 2013 και τότε θα ασχοληθούν οι Αμερικανοί με την περίπτωσή του.

Ο αρθρογράφος πάντως εξυμνεί τον Σπανούλη στο κείμενό του, λέγοντας πως
ίσως είναι και ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, ενώ τονίζει πως είναι από τους λίγους που έχουν κατακτήσει τόσες πολλές φορές τον τίτλο του «Euroleague Final Four MVP».

Στο NBA λοιπόν, φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει τον Έλληνα άσο και συνεχώς παρακολουθούν την βελτίωση του, αν και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν ψήνεται πολύ για να ξαναπάει στην Αμερική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags