Facebook Pixel «Όποιος γνωρίζει τον τρόπο, να τον πει»!
Μπάσκετ
| 2012-10-08 21:18:00

«Όποιος γνωρίζει τον τρόπο, να τον πει»!

«Όποιος γνωρίζει τον τρόπο, να τον πει»!

Ο ηγέτης της Κάχα Λαμποράλ, Άντρες Νοτσιόνι, μίλησε στο gazzetta.gr για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κάλεσε όποιον γνωρίζει πως... αναχαιτίζεται ο Βασίλης Σπανούλης να του το πει.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (11/10) την Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αργεντινό φόργουορντ της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να του ζητήσει τη γνώμη του για το παιχνίδι. Ο 33χρονος φόργουορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και εξήγησε γιατί η αναβολή της πρεμιέρας της Α1 θα κάνει καλό στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε ελάχιστους παίκτες σε σχέση με την περσινή ομάδα και έτσι η πιο σημαντική αλλαγή που έκανε ήταν αυτή του προπονητή. Τι γνωρίζεις για το νέο αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού;

«Θεωρώ πως ήταν αναμενόμενο να μην αλλάξουν πολλοί παίκτες στην ομάδα του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί πέρσι κατέκτησαν την Ευρωλίγκα, οπότε θα ήταν παράλογο να κάνουν πολλές αλλαγές. Πλέον, με έναν καινούργιο προπονητή στον πάγκο τους είναι λογικό να παίξουν διαφορετικό μπάσκετ φέτος. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω και από όσα έχω δει από τον Ολυμπιακό, παίζει πιο γρήγορα σε σχέση με περσι και βγάζει ακόμη περισσότερη ενέργεια στην άμυνα. Επίσης θεωρώ πως έχουν μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση χωρίς τη μπάλα και έχουν βάλει πολλές πάσες στα επιθετικά τους συστήματα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags