Facebook Pixel Μπάσκετ στο 0-6 και στο Nickelodeon
| 2012-10-09 10:26:00

Μπάσκετ στο 0-6 και στο Nickelodeon

Μπάσκετ στο 0-6 και στο Nickelodeon

Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για το "θολό" τηλεοπτικό τοπίο και το ενδεχόμενο να βλέπουμε την Α1 του μπάσκετ σε παιδικά κανάλια.

Τίποτα μεν, αλλά... Η ΕΡΤ επέμεινε στην πρόταση της, με κάποιες προσθήκες, οι σύλλογοι βαρέθηκαν να κάνουν προπονήσεις και υπάρχει πια κοινό μέτωπο Ολυμπιακού -Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ακολούθησαν τις διαθέσεις των υπολοίπων για μεγαλύτερη πίεση, την ίδια ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" έδιναν μάχη σε όλα τα επίπεδα με σκοπό να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο χρόνος πια είναι ενάντια στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρέπει να έχει παιχνίδια ιδιαίτερα με την προσθήκη και του Λάσμε, ενώ δεν εμφανίζεται καμία καλύτερη πρόταση. Άρης, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος δεν έχουν τίποτε άλλο να επιδιώξουν και όλα συμφωνούν ότι... habemus μπάσκετ.

Οι πιο μικροί θα αρκεστούν σε όσα πάρουν, οι υπόλοιποι βαρέθηκαν να πληρώνουν και η ζωή συνεχίζεται. Η δημόσια τηλεόραση μείωσε αρκετά το συνολικό ποσό ρίχνοντάς το στα 3,5 εκατομμύρια για 14 ομάδες το οποίο, και... τσιμπημένο ακόμα δεν θα ξεπεράσει συνολικά τα 3,8 ευρώ  με τα όλα τα παρελκόμενα έξοδα και ουσιαστικά βγαίνει η μοναδική  άμεσα κερδισμένη από την ιστορία.

Δεν ήταν υποχρεωμένη να βοηθήσει την Α1, κουβαλώντας ήδη στην πλάτη ένα μάλλον υπερβολικό συμβόλαιο με την ομοσπονδία.

Μακροπρόθεσμα, υπό προϋποθέσεις, κερδισμένοι είναι οι σύλλογοι. Πήραν το σημαντικότερο μάθημα επιβίωσης. Δεν χρειάζονται την ΕΡΤ ή οποιονδήποτε πιστεύει ότι τους δίνει ελεημοσύνη. Αν και μετά απ' όσα συνέβησαν με την κατακραυγή, όσων έχουν απομείνει, δεν αποφασίσουν πρωτίστως οι ισχυροί ότι πρέπει να βαδίσουμε οργανωμένα, με συστολή και πραγματικά επαγγελματικά σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα, τότε του χρόνου θα αναζητούνται τηλεοπτικά δικαιώματα κάπου μεταξύ του... 0-6 και του Nickelodeon.

Σε λίγα χρόνια δε θα βγάλουμε από τις αποθήκες τα ραδιοφωνάκια να μαθαίνουμε κανένα αποτέλεσμα της Α1, αν υπάρχει φυσικά διακοπή στο γήπεδο του Λεβαδειακού.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags